Ajoneuvoasentaja, Worker Pohjois-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustehtävät monimerkkisessä autohuoltoyrityksessä, jossa on käytössä nykyaikaiset työvälineet.

Odotamme hakijalta muutaman vuoden työkokemusta ajoneuvoasentajan työstä ja alalle soveltuvaa koulutusta. Mikäli sinulla löytyy kokemuksen lisäksi sähköosaamista, on se työssä eduksi. Kokemuksen lisäksi odottamme hakijalta ammattitaitoista asennetta työhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

TYÖSSÄ VAADITAAN:

Aikaisempaa työkokemusta alalta ja/tai alalle soveltuvaa koulutusta sekä kiinnostusta alaa kohtaan
      Vastuuntuntoa ja kykyä itsenäiseen työhön, sekä halu huolehtia oman työn laadusta. Etsimällämme ajoneuvoasentajalla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu palvella asiakkaita aina parhaalla mahdollisella tavalla
      Lisäksi odotamme ammattimaista otetta ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja

TARJOAMME SINULLE:

Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa
      TESin mukaisen tai sitä paremman palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan
      Mahtavan työpaikan mukavassa työtiimissä

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Oulun alueen työmahdollisuuksista saat arkisin klo 09-15 Henna Kalaoja, henna.kalaoja@worker.fi, p. 050 449 9284

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/60344363