Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Transport Aro Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Transport Aro Oy on vuonna 2017 perustettu logistiikka-alan ketterä kasvuyhtiö, joka on erikoistunut lämpösäädeltyihin kuljetuksiin ja kappaletavara- sekä maa-aineskuljetuksiin. Yhtiössämme työskentelee jo lähes 30 kuljetusalan rautaista ammattilaista ja toimintamme laajentuessa haemme uusia yhdistelmäajoneuvon kuljettajia elintarvikekuljetusten runko- sekä jakeluliikenteeseen. Asemapaikkana on Turun talousalue ja kuljetustehtävät suuntautuvat pääasiallisesti Etelä-Suomen alueelle.

Tarjoamme nykyaikaisen kaluston sekä työympäristön, mahdottoman mukavan työyhteisön ja jatkuvan esihenkilöiden tuen työtehtävien menestyksekkään suorittamisen avuksi. Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista laajan ja ennakoivan työterveyshuollon avulla ja pidämme osaamisen korkealla säännöllisillä henkilöstökoulutuksilla. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme Epassi liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Edellytämme itsenäistä ja aktiivista otetta työskentelyyn. Laatu ja tehokkuus ovat meille sekä asiakkaillemme tärkeitä tekijöitä, joihin edellytämme myös henkilöstöämme sitoutumaan. Luonnollisesti tehtävään vaaditaan CE-luokan ajo-oikeus sekä voimassa oleva tavaraliikenteen ammattipätevyys. Onnistuneiden asiakaspalvelutilanteiden takaamiseksi työssä vaaditaan Suomen kielen osaamista (Vähintään B2-taso).

Arvostamme ymmärrystä ja kokemusta raskaan kaluston kuljettajana toimimisesta. Työ voi olla ajoittain fyysisesti vaativaa ja työtehtävien suorittaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Laskemme hygieniapassin, mahdolliset ylimääräiset pätevyydet ja voimassa olevat luvat eduksi. Vielä parempi, mikäli kykenet kommunikoimaan englanniksi tai toisella kotimaisella.

Kiinnostuitko? Käy tutustumassa sivuillamme www.transportaro.fi ja ole mahdollisimman pikaisesti yhteydessä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä ja työ aloitetaan sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@transportaro.fi