Floristi/Kukka- tai puutarhakaupan myyjä, Laurilan Kukka ja Hautaustoimisto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osaavaa puutarhuria tai floristia pidempään työsuhteeseen myymäläämme. Myymälämme sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Nivalassa. Olemme avoinna ma-su, joten myös viikonloppuisin työskentely on yleistä. Työaika on myymälämme aukioloaika työehtosopimuksen puitteissa.

Tuotteisiimme kuuluvat erilaiset leikkokukat, viherkasvit, sesonkikukat sekä lahjatavarat. Toivomme hakijalta em. tietämystä tai motivaatiota oppia niistä lisää myös oma-aloitteisesti. Lisäksi toivomme kokemusta erilaisista sidontatöistä. Myymälässä tulisi suoriutua ammattitaidolla vähintään erilaisista leikkokimpuista ja pienistä asetelmista sekä tietenkin viherpuolen hoitamisesta. Myös myymälän siististä yleisilmeestä huolehtiminen on tärkeää.

Laajempi kokemus ja oppi on eduksi kukkakaupan sekä hautaustoimiston tehtävistä. Ensisijaisesti kuitenkin haemme kukkakaupan puolelle osaavaa tekijää ja arvostamme taitoa toimia erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa.

Työntekijältämme odotamme: Asiakaspalvelualttiutta Ammattitaitoa Visuaalista silmää Oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja erilaisissa tilanteissa, meidän toimiessa myös hautaustoimistona. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan. Kysymyksiä ja lisätietopyyntöjä voi laittaa sähköpostilla. Haku on auki toistaiseksi.

Avoimen hakemuksen ja CV:n voi lähettää sähköpostiimme: toimisto@laurilankukka.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:toimisto@laurilankukka.fi