Ruokatorivastaava, S-Market Keuruu, Osuuskauppa Keskimaa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KEURUU

Haemme S-market Keuruulle RUOKATORIVASTAAVAA. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko). Erikseen sovittaessa tehtävää on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti. Tehtävän aloitus on sovittavissa, kuitenkin mahdollisimman pian.

Ruokatorivastaavana tehtävänäsi on olla osa tehokasta tiimiä, tukea marketpäällikköä ja varmistaa yhdessä hänen sekä muiden vastuuhenkilöiden kanssa myymälän erinomainen asiakaspalvelu sekä asioinnin sujuvuus. Vastaat tehtävässäsi erityisesti ruokatorin saatavuuden ja hävikin hallinnasta, omavalvonnasta sekä ruokatoritoiminnan kehittämisestä. Työskentelet itse ruokatorilla asiakaspalvelutehtävissä ja johdat tiimiä esimerkilläsi ystävälliseen sekä tavoitteelliseen työskentelyyn. Pääpaino työssäsi on ruokatorituotteiden aktiivisessa myynnissä sekä paistopisteen hoitamisessa. Tehtäviin kuuluvat myös muut kaupan alan monipuoliset tehtävät kuten hyllytys ja kassatyöskentely, vastaavien keskinäiset tuuraukset sekä koko myymälän sujuvan arjen varmistaminen ja johtaminen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää
- Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
- Paloa palvella asiakkaita isolla sydämellä ja tehdä aktiivista sekä suosittelevaa myyntityötä
- Hyviä tiimityötaitoja ja positiivista asennetta
- Kiinnostusta ruokaan sekä ruokatorin kehittämiseen
- Valmiutta oppia uutta
- Hyvää paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
- Joustavuutta ja halua sekä kykyä työnjohtotehtäviin

Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen vuorovastaava-, tai vuoroesimiestasoisista tehtävistä sekä ruokatorityöskentelystä, mutta voit olla myös nouseva tulevaisuuden tähti. Tehtävä on äärimmäisen hyvä paikka kasvaa ja kehittyä monipuolisiin kaupan vastuutehtäviin, sillä meidän saatavuusvastaavana olet vastuussa koko myymälän toiminnasta, vaikka eritysvastuunasi onkin ruokatorin toiminta. Tehtävä edellyttää valmiutta toimia kaikissa kaupan työvuoroissa.

Saatat olla etsimämme ruokatorivastaava, jos olet työssäsi esimerkillinen, olet valmis oppimaan uutta ja suhtaudut myönteisesti muutoksiin. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja haluat kantaa vastuuta työssäsi.

Palkka perustuu kaupan alan työehtosopimukseen sekä tehtäväkohtaiseen vastuulisään, ja on kokemusvuosista riippuen kokoaikaisessa tehtävässä 2074,73 - 2356,14 e/kk + ilta- ja viikonloppulisät. Meillä sinulla on myös mahdollisuus tulospalkkioon, joka on jopa 1,50e per tehty työtunti. Meillä saat käyttöösi myös Keskimaan huiput henkilöstöedut: https://keskimaa.fi/henkilostoedut/

Lisätietoja tehtävästä antaa marketpäällikkö Minna Varjoranta, puh. 010 76 74435.

Haethan tehtävää 5.5. mennessä.

Keskimaalla eletään ihmisen kokoista työelämää yhdessä työskennellen. Meillä ihminen kohdataan aina ihmisenä, omana itsenään työkaverina. Olitpa sitten asiakaspalvelun ammattilainen, kohtaamisista voimansa ammentava tai moniosaajaksi suuntaaja sinulle löytyy paikka meiltä.
Olemme Keski-Suomen suurin yksityinen työnantaja ja luomme omannäköistä työelämää lähes 2000 keskimaalaisen kanssa. Keskimaa on vakaa työnantaja ja meillä on erittäin hyvät työsuhde-edut, mahdollisuus edetä uralla sekä kouluttautua työn ohessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-MARKET-KEURUU/Ruokatorivastaava--S-Market-Keuruu_R-27647