Koneenkorjaaja, JWD Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme henkilönostinkorjaajaa/konekorjaajaa (kenttähuoltoon) Ouluun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ pitää sisällään mm. erilaisten henkilönostimien/koneiden kunnon tarkistusta, huoltoa ja korjausta. Työssä vaaditaan osaamista ja ymmärrystä mekaniikasta, sähköstä ja hydrauliikasta. Osaavan tekijän on mahdollista tästä vakinaistua suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Työnkuva on laaja, emmekä oleta, että tiedät heti kättelyssä kaikesta kaiken, mutta mitä monipuolisemman kokemuksen omaat entuudestaan, sen paremmat edellytykset omaat tehtävässä menestymiseen.

Töitä on tarkoitus tehdä liikkumalla Oulun lähialueilla korjaamassa/huoltamassa laitteita työmailla. Asiakkaallamme on toimipisteitä ympäri Suomen ja näin ollen myös reissuhommiin työllistyminen on mahdollista muualle Suomeen.

Hakijalta toivomme:

tuntemusta/ymmärrystä koneiden mekaniikasta, elektroniikasta ja hydrauliikasta
      voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia
      aitoa halua tehdä töitä ja kehittää itseään
      rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan

Hakijalle tarjoamme:

pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa asiakasyrityksessä
      mahdollisuuden kehittää itseään ja osaamistaan
      hyvän ja huumorilla höystetyn työilmapiirin

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita viipymättä hakemus meidän suuntaan nettisivujemme kautta tai kilauta Villematille numeroon 050 382 4456 niin jutellaan asiasta tarkemmin!

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Jos tämä paikka ei miellyttänyt, laita avoin hakemus ja kerro millaista työtä haluat. Teemme parhaamme, että löydetään sulle just sun näkönen duuni!

JWD Palvelut - Me välitämme

---

JWD Palvelut on vuonna 2018 perustettu henkilöstöpalvelualan talo, jossa pyrimme luomaan ihmisläheisen kokemuksen heti ensitapaamisella. Hae meille ja anna meille mahdollisuus näyttää sinulle, mitä henkilöstöpalvelu voi parhaimmillaan olla!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://jwd.likeit.fi/apply/23440077