Logistiikkakoordinaattori, kuljetukset / Kiertoka, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on 30-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Hyödynnämme vastaanottamastamme materiaalista 99 % joko materiaalina tai energiana.

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Edistämme kiertotaloutta noin 90 työntekijän voimin.

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi

Oletko kuljetuslogistiikan osaaja, joka on tottunut koordinoimaan ja ohjaamaan merkittävää määrää kuljetuksia päivätasolla? Etsimme sinusta vahvistusta Hyvinkäälle ja hyödynnämme joustavasti myös hybridityömallia. Tule tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja!

Logistiikkakoordinaattori, kuljetukset

Tulet vahvistamaan osaamisellasi viiden hengen Keräys- ja kuljetusyksikköämme. Tehtävämme on huolehtia yhdessä kumppaneidemme kanssa mahdollisimman tehokkaista ja ympäristöarvot huomioivista keräys- ja kuljetustoiminnoista toiminta-alueellamme.

Millaiseen rooliin etsimme osaajaa? Logistiikkakoordinaattorina vastaat päivittäisten jätekuljetustemme koordinoinnista ja hallinnasta sekä urakoitsijaverkoston yhteydenpidosta ja yhteistyöstä. Roolissa keskeistä on palvelutuotannon tilanteen valvonta ja laadun varmistaminen asiakaslupaustemme mukaisella tavalla, palvelupoikkeamia tunnistaen ja ratkaisten sekä niiden syntyä ennaltaehkäisten. Luot myös toiminta- ja yhteistyötapoja urakoitsijoiden kanssa ja huolehdit säännöllisestä vuorovaikutuksesta urakoitsijaverkoston kanssa.

Arjen työtehtäviäsi ovat:
- Päivittäisten jätekuljetusten toteutumisen koordinointi, hallinta ja valvonta
- Palvelupoikkeamien havainnointi, selvittäminen ja ratkaisujen löytäminen
- Aktiivinen yhteydenpito urakoitsijoiden kanssa ja yhteistyön kehittäminen
- Ajantasainen viestintä tuotantotilanteesta ulkoisille ja sisäisille sidosryhmille
- Operatiiviseen palvelutuotantoon liittyvien toimintatapojen kehittäminen yhdessä urakoitsijaverkoston ja oman tiimin kanssa
- Jäteurakoiden kilpailutuksiin osallistuminen yhdessä oman tiimin kanssa käytännön palveluntuotannon asiantuntijana

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta logistiikka-alan koulutusta sekä työkokemusta esimerkiksi kuljetuslogistiikan ajojärjestelyn tai operoinnin tehtävistä. Jätelogistiikan tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on kykyä hallita urakoitsijaverkostoa ja kehittää toimintaa palvelutuotannon näkökulmasta. Pidät luontevasti monta lankaa käsissäsi ja osaat priorisoida tehtäviäsi kiireenkin keskellä. Käytät sujuvasti yleisimpiä IT-ohjelmistoja ja omaksut nopeasti kuljetuslogistiikkaan ja asiakashallintaan liittyvien järjestelmiemme käytön.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja, jolla on hyvä paineensietokyky ja vahvat ongelmanratkaisutaidot. Olet aikaansaava, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toimintavoiltasi olet suunnitelmallinen ja organisointikykyinen. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kommunikoit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Tarjolla on mielenkiintoinen rooli vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristö- ja kiertotalousalalla ja niin alueellisesti kuin kansallisestikin merkittävän toimijan palveluksessa.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi ja osaamisesi rohkeasti! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Työsuhde-etujamme:
- Lounasetu
- Liikunta- ja kulttuurietu
- Laajat työterveyshuollon palvelut
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja matkavakuutus

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi
Hae tehtävään Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/logistiikkakoordinaattori/