Myyntipäällikkö, Safetec Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tee elämäsi diili!

Etsimme ahkeraa, tunnollista ja päättäväistä tulevaisuuden huippumyyjää.
Työtehtäviisi kuuluu yrityksien työturvallisuuden edistäminen sekä opastaminen turvallisuuteen. Tarjoamme huippu työkalut ja tuen tapaamisiin, joihin myös itse vaikutetaan oman assistentin välityksellä. Työ on liikkuvaa sekä työaika on liukuva mutta arkisin ja normaaliin toimistoaikaan.

Palkkausmallina toimii jatkuva takuupalkka, alan paras provisio sekä kulukorvaukset oman auton käytöstä. Myyntikonsulttimme keskipalkka on noin 5000€/kk.

Myyntialue on suuri ja tämän takia pitää olla myös matkustusvalmius.
Haluamme olla tukena ja kouluttaa asiantuntijamme koska meille on tärkeää asiantuntemus, ammattitaito sekä huolehtiminen jokaisesta työntekijästä. Tämän takia järjestämme myyntimatkoja, koulutuksia sekä mahtavia ja kannustavia myyntikilpailuja.

Safetec Oy antaa mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen sekä mahdollisuuden edetä myös työuralla. Myyntikouluttajamme omaavat yli 45-vuoden kokemuksen myynnin parista ja tämä luo asiantuntijoillemme vankan pohjan koulutuksiin.

Mikäli tämä kuulostaa sinun työltäsi ja olet periksiantamaton laita heti hakemusta koska paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@turvakeskus.fi