Asiakkuuspäällikkö, Arsenaali Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme toimistollemme Helsinkiin

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Etsitkö sitä suurta mahdollisuutta, paikkaa, jossa osoittaa kykysi ja saavuttaa potentiaalisi? Nyt on mahdollisuutesi, joten osoita meille, miksi sinä olet seuraava työkaverimme!

Arsenaali Oy on vakavarainen sekä luotettava henkilöstöpalvelualan ammattilainen ja etsimmekin nyt Helsingin toimistollemme uutta asiakkuuspäällikköä.
Asiakkuuspäällikkönämme tehtävinäsi tulevat olemaan olemassa olevien asiakkuuksien hoito, sekä työllistämiemme työntekijöiden työvuoroasioiden hoitaminen. Lisäksi työhön kuuluu aktiivista myyntityötä, sekä nykyisille että uusille tuleville asiakkaillemme. Olet hakemamme henkilö, mikäli viihdyt asiakasrajapinnassa, et pelkää käyttää puhelinta, kykenet yhteistyöhön rekrytointimme kanssa, sekä ennen kaikkea omaat palavan halun olla osa markkinoiden parasta henkilöstöpalveluyritystä. Odotamme halua osoittaa oma osaamisesi, tiimihenkeä, kykyä itsenäiseen työhön, sekä iloista mieltä. Koko henkilökuntamme toimii toistensa tukena, eikä yhtiössämme ole sisäistä kilpailua.

Tarjoamme osaavalle henkilölle reilun palkkauksen, työsuhdeauton niin tarvittaessa, miellyttävät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella, vahvan mentoroinnin menestyksesi tueksi, sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi uudenlaisessa kannustavassa ympäristössä.

Mikäli koet, että yllä olevan kaltainen vauhdikas ja energinen työ on Sinua varten, saatat olla etsimämme oikeanlainen henkilö. Se millaista työtä olet aiemmin tehnyt tai mitä kouluja käynyt, ei ole ratkaisevaa! Toivomme kuitenkin, että omaat kokemusta myynnistä sen verran, että tiedät, millaista se on ja jollakin tavalla myös pidät siitä. Kanssamme tulet olemaan osa menestystarinaamme ja samalla pääset nauttimaan menestyksen hedelmistä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen janne.raeske@arsenaali.fi, lisätietoja tehtävästä voit kysyä samasta osoitteesta. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Arsenaali on luotettava, vakavarainen ja moderni työnvälittäjä, joka työllistää päivittäin lähes 300 ammattilaista Uudenmaan alueella. Tarjoamme työntekijöillemme avoimen ja miellyttävän työilmapiirin, jossa työn tekeminen on keskiössä. Vuoden 2022 liikevaihtomme oli 11,3 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janne.raeske@arsenaali.fi