Leipuri, Pohjois-Karjalan Marttapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Marttakahvio, perinteikäs kesäkahvila Joensuun torilla, täyttää kesällä 50 vuotta. Kahvio on tunnettu iloisesta palvelusta ja erityisesti uunituoreista, torilla leivotuista karjalanpiirakoista sekä oman leipomon kotitekoisesta kahvileivästä.

Haemme iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme leipuria/ leipuri-kondiittoria tulevaksi kesäksi. Arvostamme kokemusta, mutta myös vasta alaa opiskeleva työkokemusta ja lisätienestiä kaipaava hakija huomioidaan. Suomenkielentaito on välttämätön. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten kahvileipätuotteiden (pullat, munkit, pikkuleivät, suolaisetpiirakat ym. tuotteet) valmistus. Lisäksi pääset valmistamaan karjalanpiirakoita ja muita karjalaisia perinneleivonnaisia.

Työajat ajoittuvat maanantaista lauantaihin klo 5-15 väliselle ajalle. Töiden aloitus on sovittavissa huhti-toukokuu välille. Kesäsesonki meillä jatkuu elokuun loppuun asti, mahdollisesti syyskuulle.

Toivomme sinulta:
- työkokemusta leipurin työstä
- positiivista asennetta työntekoon ja halua oppia uutta
- kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- työympäristön siisteyttä ja turvallisuutta
- hygieniapassia

Hakemukset pyydetään 15.5.2024 mennessä sähköpostilla heli.hjalm@martat.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Lisätietoja työstä antaa toimitusjohtaja Heli Hjälm, p.0400 151545
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:heli.hjalm@martat.fi