Vuoropäällikkö, Burger King, Pori, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö päällikkötason hommia ja ihan kingejä työkavereita? Meillä olisi molempia tarjolla: Porin Burger Kingin kingijengin vuoropäällikön pesti sinulle, joka olet ehkä jo oman tulikokeesi ravintola-alalla suorittanut ja valmiina liekehtimään myös vastuullisemmassa roolissa.

Vaatimuksia meillä on oikeastaan vain yksi: se, että olet hyvä tyyppi. Jolla on sopivasti johtajan ja sopivasti kuningasluokan asiakaspalvelija vikaa.

Mitä Burger King vuoropäällikön tehtäviin kuuluu? Tutustu tästä #kingiesihenkilö #burgerking #tiktok

Kingejä päällikköhommia

Etsimme vuoropäällikköä Porin Isokarhuun ja syksyllä Mikkolaan avattavaan Burger Kingiin pitämään huolta, että vuorossa olevan kingijengin homma toimii ja asiakaspalvelu pelaa niin sujuvasti kuin mahdollista. Pesti on vakituinen ja työtunteja kertyy 45-63h/3 vko. Työt alkavat heti, kun sopiva tyyppi löytyy.

Mitä kingiä on tarjolla?

Me Burger Kingillä panostamme siihen, että meillä on töissä porukkaa, jonka kanssa on hyvä olla. Ja siksi etsimme nytkin ennen kaikkea hyvää tyyppiä. Tarpeeksi kingi asenne korvaa kyllä vielä puuttuvan työkokemuksenkin, sillä koulutamme sinut kyllä perusteellisesti päällikön tehtäviin.

Tarjoamme sinulle paitsi mahdollisuuden ottaa vastuuta ja sen seuraavan askeleen työuralla, myös tilaisuuden pitää kivaa ja viihtyä hyvässä seurassa myös työajalla - kaikkien muiden hyvien tyyppien kanssa. Lisäksi pääset osaksi esimiesten tulospalkkiojärjestelmää.

Palkkauksessa käytämme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa esimiesten työehtosopimusta, palkkaryhmä 1. Työehtosopimuksen taulukkopalkkoihin voit tutustua lisää täältä.

Mitä päälliköltä odotetaan?

Haemme ennen kaikkea rentoa ja avointa tyyppiä, jolta löytyy kuitenkin myös määrätietoista esimies- ja ongelmanratkaisuasennetta. Ja koska onnistuneen vuoron takana on aina koko kingijengin onnistuminen, onkin hengen ja uskon luominen, eli ns. Kingin meiningin aikaan saaminen, tiimin kesken yksi tärkeimmistä tehtävistäsi. Aikaisempi työkokemus tai koulutus ei ole pakollista.

Kingejä on monenmoisia.

Hyvä tyyppi on aina hyvä tyyppi, ja sellaisten kanssa työskennellessä oppii yhtä sun toista, myös myöhemmällä työuralla varsin hyödyllistä niin asiakaspalvelusta kuin tiimityöskentelystäkin. Keittiön jippojen lisäksi myös luovaa ongelmanratkaisua, vuorovaikutustaitoja ja sen sellaista. Työkielenä meillä on suomi, sillä palvelemme asiakkaita sekä työyhteisössä kommunikoimme suomen kielellä.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oy:n alaisuuteen.

Oletko hyvä tyyppi? Hae meille hommiin oheisen linkin kautta, mutta toimi mieluummin nyt kuin huomenna - täytämme paikan heti oikean tyypin löydyttyä!

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/661e67d01a48ed001de8eb7b