Museoassistentin vakituinen tehtävä, Kajaanin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Museoassistentin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu näyttelytilojen asiakaspalvelu, museokaupan hoito ja näyttelyvalvonta arkipäivisin sekä museon markkinointiaineistojen, painotuotteiden sekä näyttelyiden kuva- ja tekstiaineistojen taitto ja tilaukset mainostoimistolta. Museoassistentti päivittää myös museon kotisivut (wordpress-ohjelma), osallistuu museokokoelmien digitointiin sekä museon toimistotehtäviin. Uutena työtehtävänä museoassistentille tulee syksyllä museon kuva-arkiston asiakaspalvelu, kuvaluettelointi ja digitoinnin koordinointi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii media-assistentin koulutuksen tai muut vastaavat opinnot, joihin liittyy muassa Illustrator-, InDesign- ja Photoshop-ohjelmien hallinta. Lisäksi tehtävän hoitaminen vaatii asiakaspalvelun osaamista ja hyviä yhteistyökykyjä.

Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa (36 t 15 min viikossa). Palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin irtisanomis- ja lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 7.5.2024 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/
Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Museoassistentti Kainuun Museo".

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597199/fi_FI