Kouluvalmentaja, Isonkyrön kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kouluvalmentajaa Isonkyrön koulukeskukselle 5.8.2024 (alustavasti määräaikaisella sopimuksella 31.5.2025 asti mahdollisella jatkolla).

Tarjoamme:
- Erinomaisen positiivisen ja yhteistyökykyisen työporukan
- Työtilaa terveessä 2000-luvun rakennuksessa
- Epassia
- Liikuntamahdollisuuksia omassa kuntosalissa, liikuntahallissa ja uimahallissa
- Tarvittaessa apua asunnon hankintaan

Kouluvalmentajan tehtävänkuvaan kuuluu osallistuminen koulun yhteisöllisen toimintakulttuurin rakentamiseen ja positiivisen ilmapiirin luomiseen. Lisäksi osallistut oppilaiden osallisuuden lisäämistä tavoittelevien toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen.
Haemmekin oppilaslähtöistä, yhteistyökykyistä ja innokasta kouluvalmentajaa joka omaa positiivisen asenteen.

Kouluvalmentaja tarjoaa matalalla kynnyksellä tukea oppilaille kaverisuhteissa ja vuorovaikutustilanteissa sekä tukee oppilaiden oppimista ja arkea erityisesti havainnoinnin, varhaisen puuttumisen ja ennaltaehkäisyn keinoin. Kouluvalmentaja auttaa oppilasta motivaation löytämisessä ja omiin tavoitteisiin pyrkimisessä, osallistuu aktiivisesti syrjäytymistä ja koulupoissaolon ehkäisevään työhön yhteistyössä muiden oppilashuollon toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Kouluvalmentaja tarjoaa tukea oppilaille vapaa-ajan kysymyksissä, tekee yhteistyötä oppilaiden vanhempien kanssa, toimii nuorten kanssa sosiaalisessa mediassa ja ohjaa sen turvallisessa käytössä sekä suorittaa muut rehtorin määräämät tehtävät.

Lähetä rohkeasti hakemus niin katsomme, josko löytäisimme yhteisen sävelen juuri sinun kanssasi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tutkinto esim. yhteisöpedagogi, sosionomi tai liikunnanohjaaja (amk) tmv.

Eduksi katsotaan positiivinen luonne ja kokemus perusopetuksessa työskentelystä.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Ennen tehtävän vastaanottamista Sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Isonkyrön yläkoulun rehtori Jyrgen Wiklund, puh. 0503142351, jyrgen.wiklund@edu.isokyro.fi tai johtava rehtori Susanna Pietikäinen, puh. 0500560363, susanna.pietikainen@edu.isokyro.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ISO-02-4-24/fi_FI