Vuoropäällikkö Pizzabuffet Pori, AiCan - Happy People Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Löytyykö sinulta oma-aloitteisuutta? Suhtaudutko iloisesti
ihmisiin, työntekoon ja asiakaspalveluun? Onko sinulla halua ja innokkuutta kehittyä ravintola-alalla sekä asiakaspalvelutehtävissä? Jos tunnistat Rax Factorin itsestäsi, haluamme kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää!

Etsimme hyvän asenteen omaavaa vuoropäällikköä Porin Rax Pizzabuffettiin huolehtimaan ravintolan päivittäisestä toiminnasta. Odotamme sinulta jo aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä, mutta kuuluisalla asenteella sekä iloisella ja reippaalla työotteella pääset jo pitkälle!

Rax Pizzabuffetin vuoropäällikkönä työtehtäviisi kuuluu uusien työntekijöiden perehdytys, tilitysten tekeminen, inventointi sekä ravintolan päivittäisestä toiminnasta huolehtiminen, asiakaspalvelu ja muut ravintolan työtehtävät. Olethan myös täysi-ikäinen työsuhteen alkaessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vauhdikkaan työn, iloisen ja mukavan työporukan kera. työtunteja keskimäärin 63/3vkoa. Mahdollisuuksien mukaan työtunteja tarjolla enemmänkin. Työsopimus tehdään määräaikaisena vuoden loppuun asti.
Työ on itsenäistä ja vastuullista - kattavan perehdytyksen jälkeen yksikössä työskennellään paljon yksin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Laitathan hakemustasi pikaisesti tulemaan, mikäli ilmoitus osui juuri sinuun, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Rekrytoinnissa mukana Aican Happy People Oy ja lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Aicanin Alpota 0503823463

Rax Pizzabuffet on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.
Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://happyrekry.aican.fi/jobs/3910951-vuoropaallikko-pizzabuffet-pori