Kokki Ravintola Bufferiin, kesä 2024, Ahkera Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hyppää mukaan Ravintola Bufferin timanttiseen kesätiimiin!

Bufferi on helppo kiteyttää - laadukasta ruokaa ja leppoisaa palvelua, rennossa ilmapiirissä kuvankauniilla paikoilla. Herkkuja vitriinistä, maukas ja monipuolinen lounas vai reippaampi annos À la carte -listaltamme? Meillä on jokaiselle jotain! Käytämme aina ensisijaisesti lähituottajien raaka-aineita ja ruoan valmistuksessa uskomme vahvasti käsityöhön.

Haemme asiakkaallemme Ravintola Bufferille Nokialle kokkeja kesäkaudelle 2024. Täällä tehdään duunia hyvällä fiiliksellä ja jokainen saa olla ihana oma itsensä, be you ??

Työtehtävät ovat monipuolisia ja innostavia. Työpäivääsi kuuluu mm. lounaan, a la carten ja deli-tuotteiden valmistus. Työtä tehdään pääosin tiimissä, mutta sinun tulisi pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Bufferilla puhalletaan yhteen hiileen ja tuetaan kollegaa tarpeen mukaan.

Kokin saappaat täyttää reippaalla ja iloisella asenteella, tahdolla ja osaamisella tehdä hyvää ja maistuvaa ruokaa minkä vierellä voi seistä ylpeänä! Työssä onnistut parhaiten mikäli et pelkää kiirettä ja sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta kokin työstä. Työt alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa jatkuen aina syyskuun loppuun. Mahdollisuus myös lyhyempäänkin pestiin. Tarjoamme sinulle täydet työtunnit ja palkkauksen osaamisesi mukaan.

Huomioithan, että paikallisliikenne kulkee hieman huonosti kohteeseen. Sinulla tulisi siis olla jokin kulkuväline, millä pääset sujuvasti kulkemaan työvuoroihin.

Nappaa siis tästä itsellesi huikea kesätyö upeassa miljöössä. Lähde kokemaan vilkas ja mukaansa tempaava sesonkityö hyvässä porukassa. Jätä pikaisesti hakemuksesi Hae työpaikaa -painikkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivan löytyessä.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Vankkaa osaamistamme ovat sekä henkilöstövuokraus että suorarekrytoinnit. Alalla, jossa henkilökuntatarpeet saattavat vaihtua hyvinkin nopealla aikataululla, vaivaton toimintamalli ja tuttu asioiden hoitaja ovat Ahkera Crewn ehdoton vahvuus. Kauttamme pääset vaivattomasti osaamistasi vastaaviin työtehtäviin mielenkiintoisissa paikoissa tai löydät juuri oikean tekijän tarpeeseesi. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa - henkilökohtaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ahkeracrew.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=20&jbid=8#login_form