Myynti-insinööri, Reimax Electronics Oy.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 16.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Reimax Electronics Oy on suomalainen kasvava perheyhtiö, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiokeskuksia, johdinsarjoja, elektroniikan ja mekaniikan sekä ruiskuvalutekniikan ratkaisuja eri teollisuuden alojen tarpeisiin usean vuosikymmenen kokemuksella. Reimax Electronics Oy:n Oulun tehdas valmistaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä johdinsarjoja.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen myynti-insinööriä Oulun tehtaalle sähkö- ja automaatiokeskusten tarjouslaskentaan ja myyntiin.

Myynti-insinöörinä työskentelet yhteistyössä suunnittelun ja oston kanssa tuotteiden tarjousvaiheessa. Tehtävässä teet teknisten dokumenttien perusteella tuotteiden tarjouslaskentaa, hinnoittelet tuotteita, teet tarjouksia, vahvistat myyntitilauksia ja pidät yhteyttä asiakkaisiin tarjouslaskennan aikana sekä tuotteiden toimituksiin liittyen.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteellisuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä teet yhteistyötä asiakkaiden, suunnittelun, tuotannon ja oston kanssa. Olet myyntihenkinen, ratkaisukeskeinen sekä täsmällinen teknisten vaatimusten ja aikataulujen osalta.

Odotamme sinulta:
Sopivaa teknistä koulutustaustaa (esim. AMK)
Aiempaa soveltuvaa työkokemusta teknisestä roolista
Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.
Hyviä projektinhallinnan taitoja useiden samanaikaisten hankkeiden parissa
Kokemusta ERP- järjestelmistä
Innokkuutta ja halua oppia uutta

Reimax tarjoaa sinulle:
Merkityksellisen roolin suomalaisessa perheyrityksessä, joka on vahvasti sitoutunut liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittymiseen
Vastuullisen asiakasrajapinnan tehtävän
Palkkauksen, joka on neuvoteltavissa aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan
Matala hierarkisen ja kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset oppimaan kokeneilta kollegoilta sekä halutessasi aktiivisesti vaikuttamaan tekemiseen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi sähköpostilla 16.5.2024 mennessä ismo.tenhunen@reimax.net. Kerrothan hakemuksessasi myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Ismo Tenhunen, puh. 050 4867379.

www-osoite http://reimax.net/fi/

Hae työpaikkaa osoitteesta