Tehtaan edustaja Pirkanmaan alueelle, EcoUp Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Ekovillan tehtaanedustajaa Pirkanmaan alueelle

Sinun tehtävänäsi on myydä Ekovillan energiaremontteja ja kattavia palveluita asiakkaille yhteistyössä kuluttajaorganisaatiomme kanssa. Työ sisältää etämyyntiä sekä asiakkaiden kodeissa paikanpäällä tapahtuvaa myyntiä. Suurin osa asiakastapaamisista on sovittu valmiiksi kalenteriisi.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, myyntihenkisyyttä sekä joukkuehenkeä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä. Me koulutamme tehtävään. Tärkeämpänä pidämme asennettasi ja haluasi tehdä tulosta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kiertotalouskonsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi sekä edetä urallasi. Meillä olet tärkeä osa mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, jossa on vauhtia ja innostusta. Tarjoamme kannustavan palkkauksen, jossa mahdollisuus erinomaisiin ansioihin. (Takuupalkka 2500 euroa/kk)

Lisätietoja: Aapo Hintikka 0503227002. aapo.hintikka@ecoup.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten ole nopea.

Ekovilla on osa suomalaista EcoUpia. EcoUp on kiertotalouskonserni, jonka toimintaa ohjaavat hiilineutraalius, energiatehokkuus ja materiaalien uusiokäyttö. EcoUp tarjoaa asiakkailleen erityisesti rakennusalan tarpeisiin hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita, palveluita ja teknologiaa, jotka auttavat sen asiakkaita tekemään niiden toiminnasta ympäristöystävällisempää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/8f528108-45d3-4e31-a728-32e335a189b9