Kuorma-auton kuljettajia, Pro-Source Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvellakseen kansainvälisiä asiakkaitaan koko pohjolassa, Litra Group on laajentamassa toimintaansa myös Suomeen ja perustamassa Litra Finland Oy:n. Etsimme Litran Suomen toiminnan aloitukseen

KUORMA-AUTON KULJETTAJIA

Litra tuo Suomen toiminnan aloituksen sujuvuutta varmistamaan väliaikaisesti Suomeen kokeneita suomen kielen taitoisia kuljettajiaan, jotka myös toimivat uusien rekrytoitavien kuljettajien perehdyttäjinä. Alussa tavoitteena on palkata vähintään kaksi paikallista kuljettajaa kesäkuuhun mennessä ja sen jälkeen laajentaa sekä kaluston, että kuljettajien määrää tasaisesti syksyä kohden.

Litra Finland tulee alussa keskittymään täysin biokaasujen ja muiden nestemäisten polttoaineiden kuljetuksiin Porin ja Turun välisellä alueella. Työtehtäviisi kuuluu ajoneuvon lastaaminen, kuljettaminen ja lastin purkaminen määräpaikassa sekä muun muassa päivittäinen kaluston kunnon tarkastus ja raportointi.

Millaista henkilöä etsimme?

Olet kokenut ja vastuuntuntoinen kuljetusalan ammattilainen. Ymmärrät turvallisuustekijöiden merkityksen raskaan kaluston ja vaarallisten aineiden kuljetuksissa ja huolehdit omalta osaltasi määräystenmukaisesta toiminnasta sekä palvelun laadusta asiakkaan suuntaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa laivaliikenteen aikataulujen mukaisesti.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:

- Kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyys ja BECE ajokortti.
- Vähintään 3 vuoden kokemus raskaan kaluston kuljettamisesta.
- VAK-lupa (luokat 2,3,5,6,8,9) on toivottava, mutta mielenkiintoisen ehdokkaan kohdalla Litra järjestää tarvittaessa vaadittavat täydennyskoulutukset.
- Vastuuntuntoisuus, täsmällisyys ja joustavuus.
- Hyvä suomen kielen osaaminen, englannin ja/tai ruotsin kielen osaamisesta plussaa
- Perustason älylaitteiden käyttötaito (älypuhelin ja tabletti)

Mitä tarjoamme sinulle?

Litra on matalan hierarkian yritys, jossa suurin osa ajojärjestelijöistä ja esihenkilöistä on entisiä ammattikuljettajia, joten he tietävät millaista työtä kentällä tehdään. Tarjolla on pitkäaikainen työsuhde viitenä päivänä viikossa ja kahdeksan tuntia päivässä, mistä johtuen työ- ja vapaa-ajan tasapaino on taattu. Litra tarjoaa työntekijöilleen kattavat koulututtautumis- ja urakehitysmahdollisuudet. Korkeista laatuvaatimuksista johtuen Litra myös tarjoaa alan keskivertoa korkeamman palkkauksen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen oheisen Hae tehtävää tästä -linkin kautta. Aloitamme haastattelut välittömästi ja jatkamme rekrytointia yli kesän Litran kasvusuunnitelman mukaisesti - vaikkei työpaikan vaihto olisi sinulle lähikuukausina ajankohtainen, jätä hakemus ja keskustellaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.prosource.fi/jobs/3845008-kuorma-auton-kuljettajia-litra-finland-oy-lle/cd2ab64e-1b8b-404f-ab79-a49b302e6d19