Sähkö- ja automaatioasentaja Oulun seudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme motivoitunutta ja reippaan työasenteen omaavaa vahvistusta tiimiin nimikkeellä

Sähkö- ja automaatioasentaja Oulun seudulle

Tämä työ on sinulle, joka olet motivoitunut työskentelemään välillä pidempiäkin työviikkoja sekä kehittämään ammattitaitoasi sähkö- ja automaatioalan työtehtävien parissa! Työhön kuuluu monipuolisesti sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviä teollisuudessa. Työtä tehdään Oulun seudulla vaihtelevissa kohteissa, eli kyseessä on liikkuva työ.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kokonaisvaltaista pelisilmää. Sinulla on itsenäinen, aloitteellinen tapa toimia ja pystyt työskentelemään tiimissä. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia. Yrityksellä on käytössä työajan tasaantumismäärä, joka mahdollistaa ajoittain pidemmät työpäivät ja isomman ansiotason.

Eduksesi on sähköalan koulutus tai kokemus vastaavanlaisesta työstä, S-pätevyydet, organisointikyky sekä sujuva englannin kielen taito.Työtehtävässä tukenasi toimii ammattitaitoinen työyhteisö.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, nykyaikaisen työympäristön ja rennon työilmapiirin. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella, joten avaathan työkokemustasi meille hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme jo tänään, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilö löydyttyä

Kesto: pitkäaikainen

Sijainti: Oulu

Työaika: kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3396976-sahko-ja-automaatioasentaja-oulun-seudulle