Hitsaaja Poriin, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme ammattimaisella työotteella varustettua tekijää nimikkeellä

Hitsaaja Poriin

Tehtävässäsi tulet työskentelemään pääasiassa mustan raudan parissa MIG-menetelmällä. Satunnaisesti vastaan tulee myös ruostumattomia, kokemus näistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Emme edellytä myöskään voimassa olevia luokkia, mutta kerro ihmeessä, jos sinulla tällaisia on. Tehtävään voi kuulua monipuolisesti myös muita metallialan tehtäviä.

Arvostamme metallialan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hitsaajan työtehtävistä. Voit olla hitsauksen rautainen ammattilainen tai uransa alkuvaiheilla oleva kehityshaluinen tekijätyyppi. Meille tärkeää on asenteesi sekä halusi kehittyä työtehtävässä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen sekä luotettavan työnantajan. Meidän ehdottomiin arvoihin kuuluu työntekijöiden henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Sinulla on myös työsuhteen aikana mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaasi, sillä tehtävästä maksettava kompensaatio muodostuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Meiltä saat myös mukavat ja ammattitaitoiset työkaveri, jotka ovat tukenasi päivittäin.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jätäthän ihmeessä hakemustasi järjestelmämme kautta jo tänään!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Pori

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/2309037-hitsaaja-poriin