Levyseppähitsaaja Porin seudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme taitavaa ja hitsauskokemuksen omaavaa ammattilaista tiimiin nimikkeellä

Levyseppähitsaaja Porin seudulle

Työtehtäviisi kuuluu hitsausta MIG- ja MAG-menetelmillä mustalle raudalle ja vaihteleville ainevahvuuksille. Etsimme henkilöä, jolle hitsauksen ja metallialan monipuoliset työt ovat intohimo ja olet valmis myös haastamaan itseäsi työtehtävien parissa. Yhtiö tarjoaa kehittymismahdollisuuksia alalla työskenteleville huippuosaajille. Yrityksellä on pitkä ja monipuolinen historia metallialan tilaustyövalmistajana, jolle tärkeitä arvoja ovat asiakaslupaus ja laadukas työn jälki.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta alalta, voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä piirrustuksien lukutaitoa. Sinulla on itsenäinen, aloitteellinen tapa toimia ja pystyt työskentelemään tiimissä. Työtä suoritetaan kahdessa vuorossa.

Eduksesi on metallialan koulutus tai kokemus vastaavanlaisesta työstä, hitsauspätevyydet, organisointikyky sekä sujuva suomen kielen taito.Työtehtävässä tukenasi toimii ammattitaitoinen työyhteisö.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen , nykyaikaisen työympäristön ja hyvän työilmapiirin. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella, joten avaathan työkokemustasi meille hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme jo tänään, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Pori

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3401801-levyseppahitsaaja-porin-seudulle