Mekaaninen kunnossapitoasentaja Pohjois-Savon alu, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 28.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme monipuolisesti erilaisissa teollisuuskohteissa toimivalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Mekaaninen kunnossapitoasentaja Pohjois-Savon alueelle

Pääset työskentelemään erittäin monipuolisten raskaan puolen teollisuuskoneiden ja -laitteiden mekaanisen kunnossapitoasennustyön, sekä korjauksen parissa. Työ sisältää säännöllisesti myös korjaushitsausta eri menetelmillä. Kyseessä on työparin kanssa Pohjois-Savon alueella liikkuva päivätyö.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, ja selviydyt niistä itsenäisesti. Hallitset erilaisten käsityökalujen käytön ja suoriudut myös korjaushitsaustehtävistä. Nautit monipuolisesta ja fyysisestä työstä. Eduksesi katsomme alalle soveltuvan koulutustaustan.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana vakavaraisen asiakasyrityksemme kunnossapitoasennustiimiä. Tukenasi tehtävässä toimii asiakasyrityksemme innostava ja kannustava tiimi, jolle työn laatu on kunnia-asia. Reissaamaan pääset joustavasti elämäntilanteesi mukaan Pohjois-Savon alueella.

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan peruspalkan noin 13-18e/h välillä, joten avaathan meille kokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Liikkuva työ Pohjois-Savon alueella

Työaika: Päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/1680579-mekaaninen-kunnossapitoasentaja-pohjois-savon-alueelle