Ohjelmointitaitoinen CNC-koneistaja Turun seudull, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kokenutta ammattilaista vahvistukseksi tiimiin nimikkeellä

Ohjelmointitaitoinen CNC-koneistaja Turun seudulle
Työhön kuuluu monipuolisesti CNC-koneistuksen tehtäviä. Etsimme ohjelmointitaitoista henkilöä, jolla löytyy kokemusta Fanuc- ja Heidenhain-ohjelmointikielistä. Työtehtäviä on mahdollista muokata osaamistason ja kokemuksen mukaan. Etsimme kehittymishaluista ja motivoitunutta henkilöä vahvistukseksi ammattitaitoiseen työyhteisöön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti sekä kokonaisvaltaista pelisilmää. Arvostamme toimeen tarttuvaa työotetta, sekä aitoa halua kehittyä ammatillisesti vielä entistäkin paremmaksi. Työ on päivätyötä.

Eduksesi on metallialan koulutus tai kokemus vastaavanlaisesta työstä, ohjelmointitaito, organisointikyky sekä sujuva suomen kielen taito.Työtehtävässä tukenasi toimii ammattitaitoinen työyhteisö.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja päivätyön, modernit työkalut työn toteuttamiseen ja rennon työilmapiirin. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella, joten avaathan työkokemustasi meille hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme jo tänään, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Turku

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3466017-ohjelmointitaitoinen-cnc-koneistaja-turun-seudulle