Perheohjaaja (tuntityöntekijä), Humana Avopalvelu, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 16-20€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko tehdä töitä villisti ja vapaasti Länkkäreissä? Hae meille tuntityöntekijäksi!

Länsi-Uusimaan Humanan avopalveluissa (https://www.humana.fi/avopalvelut/), eli lempinimeltään Länkkäreissä, olisi nyt tarvetta reippaille ja työtä pelkäämättömille tuntityöntekijöille alkuiltoihin ja lauantaihin. Etsimme tuntityöntekijöitä Espoon alueelle.

Tuntityöntekijänä saat vähintään yhden oman asiakkuuden, joka voi olla joko perhe tai yksilöasiakas. Tällä hetkellä suurempi työvoimatarve on perheiden tukemisessa. Lisäksi toivomme, että voisit toimia tarvittaessa sijaisena ja työparina esimerkiksi sairastapauksissa.

Asiakkaamme ovat kaikki omanlaisia, ihania persooniaan ja toivomme, että sinulla on taitoa huomata tämä työskentelyssäsi. Asiakkaat tulevat meille lastensuojelun, perhesosiaalityön, vammaispalvelun ja aikuissosiaalityön kautta. Työpäivä voi alkaa nuoren hakemisella koulusta, jonka jälkeen tapaaminen jatkuu välipalaa nauttien ja kokeisiin yhdessä lukien. Sen jälkeen työmatka voi suuntautua tukemaan perheen äitiä pienten lasten iltatoimissa ja käymään ohjauskeskustelua arjen sujumisesta. Kaikilla asiakkaillamme on oma uniikki tilanteensa, joissa pyrimme heitä auttamaan.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä täältä! (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/)

Palkkaus

Palkkaa maksamme Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen 16-20 /h.

Mitä toivomme uudelta länkkäriltämme?

Uudella länkkärillämme tulee olla tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, kuten sosionomi AMK. Ajokortti on välttämätön kotiin vietävissä palveluissa työskennellessä. Menopelejä saa myös meiltä työkäyttöön.

Toivomme, että olet ennakkoluuloton ja rohkea. Kokemus perheiden, lasten, nuorten ja erityisryhmien kanssa työskentelystä on toivottavaa ja sosiaalialan ilmiöihin liittyvä koulutus ja osaaminen auttavat työssä suoriutumisessa.

Rikostaustaote tulee esittää työsuhteen alkaessa alaikäisten kanssa työskentelyä varten.

Mitä tarjoamme?

Meillä Länkkäreissä esihenkilön saa kiinni aina tarvittaessa ja työkaverit auttavat toisiaan. Emme jätä sinua yksin. Meillä on tuntityöntekijöille hyvä perehdytys ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua Humanan erilaisiin ammatillisiin videokoulutuksiin.

Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Lue lisää Humanan eduista täältä! (https://ura.humana.fi/pages/miksi-hyvinvaikuttajaksi-humanaan)

Kuuletko villin lännen kutsuvan sinua?

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 20.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Länkkärien tiiminjohtajat:

- Jeanette Träskelin p. 0406125203

- Petri Mäkinen p. 0447124259

Huomioithan, että tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/) ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/3874703-perheohjaaja-tuntityontekija-humana-avopalvelut-lansi-uusimaa