Valokuitumyyjä taloyhtiömyyntiin Ouluun, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Palkkaus: 2000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valokuitumyyjä taloyhtiömyyntiin Ouluun ja lähialueille.

Työnkuvasi muodostuu monipuolisista asiakaskohtaamisista ja tehtäväsi on edistää valokuidun myyntiä taloyhtiöille. Luot päivittäin asiakassuhteita ja huolehdit itsenäisesti omasta myyntialueestasi. Kontaktin asiakkaaseen luot itsenäisesti paikan päällä ja puhelimitse. Olet vastuussa myyntiprosessin läpiviennistä alusta loppuun, mikä antaa sinulle vastuuta ja vapautta omassa työssäsi.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla olisi hyvä olla aitoa kiinnostusta myyntityöhön sekä aikaisempaa taloyhtiömyynnin kokemusta. Myös B2B-myynti katsotaan eduksesi. Koska työ on vastuullista, odotamme sinulta myös tunnollisuutta sekä joustavaa asennetta.

Työ on täysipäiväinen. Olet oman työsi herra, joten voit vaikuttaa aikoihin, joina työskentelet. Työaikasi on kuitenkin sidottu siihen, milloin asiakkaasi on tavoitettavissa. Työajat sijoittuvat arkipäiviin, joten viikonloput pystyt halutessasi pitämään vapaana. Työtunteja viikossa kertyy kuitenkin 37,5 tuntia.

Työtä tehdään laajalla alueella ja oman auton käyttö on plussaa, kilometrit maksetaan! Tiimillä tulee kuitenkin olemaan käytössä myös yhteisiä autoja, joten oma auto ei ole välttämätön. Kiinteä pohjapalkka tehtävässä on 2000? ja tämän päälle maksetaan kannustava provisio. Provisio maksetaan palkan päälle jo ensimmäisestä kaupasta lähtien.
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy 30.04.2024 klo 23:59. Haethan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Saana Valo
HR-konsultti
Eezy Oulu, Uusikatu 35, 2. krs, 90100 Oulu
0403075303
saana.valo@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/487495106