Henkilökohtainen avustaja, 54t/kk, JAG Assistans Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei, olen iloinen 34-vuotias nainen, joka etsii henkilökohtaista avustajaa. Olen kiinnostunut kulttuurista ja haluaisin avustajan kanssa käydä eri kulttuuritapahtumissa. Tarvitsen avustajan apua ja seuraa myös asioiden hoitamiseen, siivoamiseen ja ruoanlaittoon. Toivon, että olet oma aloitteellinen, joustava ja nopea oppimaan uutta. Näen eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta samankaltaisesta työstä mutta tämä ei ole välttämätöntä. Olisi hienoa, jos sinä myös olet kiinnostunut kulttuurista. Suomen kieli välttämätön.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä neuvojaamme Fanny Väärään, puh. 040 648 7747.
Voit myös jättää hakemuksesi ja CV:si heti sähköisen hakemuslomakkeen kautta.
Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja täytämme paikan heti kun löydämme sopivan avustajan!

Työnantajasi on JAG Assistans Oy , voittoa tavoittelematon yritys joka on erikoistunut henkilökohtaiseen apuun henkilöille erilaisilla toimintarajoitteilla. Me rekrytoimme, toimimme työnantajana henkilökohtaisille avustajille ja hoidamme kaikki avustukseen liittyvät hallinnolliset tehtävät. JAGilla on vahva ideologinen perusta: Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, kaikki pystyvät kommunikoimaan, kaikilla on sama itsemääräämisoikeus ja oikeus toimia päähenkilönä omassa elämässään!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/232866/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer