Järjestelmäasiantuntija ja/tai automaatioasentaja, Are Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko kiinteistöautomaatio taitolajisi? Haluaisitko mukaan rakentamaan kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin jatka lukemista. Kasvumme on jatkuvaa ja haemme nyt kiinteistöpalveluihimme kiinteistöautomaation asiantuntijaa ja/tai automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä on tarve molempiin tehtäviin, eli voit hakea jompaa kumpaa tehtävää ja katsomme hakemusten perusteella parhaan soveltuvuuden.

Järjestelmäasiantuntijana vastaat kiinteistöautomaatiojärjestelmien ohjelmoinneista sekä vian etsinnästä niin tunti-, kuin projektiluontoisissa töissäkin. Vastaat osin teknisestä tuesta asentajille ja tarjouslaskennasta yhdessä työnjohdon kanssa. Toimit myös vastuuhenkilönä asiakkuuksien automaatiotöissä. Osallistut erilaisiin sisäisiin kehityshankkeisiin edustaen ARE:n automaatio-osastoa. Työaikasi sijoittuu arkipäiviin kello 7.00-16.00 välille.

Automaatioasentajana työtehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen erilaiset huolto-, ylläpito, ohjelmointi- ja testaustehtävät asiakaskohteissamme. Huolehdit työpäiväsi aikana muun muassa järjestelmien vikaselvityksistä ja korjauksista. Työaikasi sijoittuu arkipäiviin kello 7.00-16.00 välille.

Kiinteistöpalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja langat pysyvät käsissäsi. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia.

ARE Oy

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/jarjestelmaasiantuntija-ja-tai-automaatioasentaja-oulu/Z0GbOX