Datakonsultti, Data Farm Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Datakonsultiksi DataFarm OY:lle

Haluaisitko ottaa haltuusi teollisuuden alan uusimmat suuntaukset ja kasvaa uuteen rooliin teollisten ratkaisujen tai vaikkapa vastuullisuuden pariin? Industry 4.0 - Älykäs teollisuus & Green Data RekryKoulutus on suunnattu sähkö-, automaatio-, prosessi-, teollisuus- ja ohjelmistoalan osaajille, sekä vastuullisuuden aihealueista kiinnostuneille uusille osaajille.

Mahdollisuus kysyä koulutuksesta ja koulutusohjelmasta lisää - tule kuulolle VirtuaaliMiittiin verkossa 17.4.2024 klo 13:00 Linkki tilaisuuteen: https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5DHFbCAMS/event/46635179

DataFarm OY

Me osaamme datan! Kauttamme tavoittaa 150 asiantuntijaa, jotka palavat halusta päästä ratkomaan yrityksen dataan liittyviä haasteita. Tiimistämme löytyy vahvaa osaamista rahoituksesta, resurssiliiketoiminnasta, analytiikasta ja myynnin kohdentamisesta. Olemme luoneet onnistuneita ratkaisuja mm. kustomoituun analytiikkaan, myynnin tehostamiseen sekä ESG- raportointiin.

Mitä tulisit meillä tekemään?

Tässä roolissa pääset monipuolisesti sekä datan, että asiakkaiden pariin!
Roolissasi pääset miettimään mm. integraatioita ja käyttöliittymiä asiakkaan näkökulmasta. Toivoisimme, että olet jo aiemmin työskennellyt esim. integraatioiden parissa, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Tärkeää on, että ymmärrät asiakkaan haasteita ja tarpeita käyttäjälähtöisesti ja haluat etsiä niihin ratkaisuja.
Työnkuvaan tulee kuulumaan vastuullisuuden teemoja, joten jos termit ESG-raportointi ja hiilijalanjäljen laskeminen resonoi ja olet vaikkapa jo perehtynyt asiaan jollain tasolla niin se on hyödyksi sinulle tässä tehtävässä.
Toivomme sinulta myynnillistä otetta ja vahvasti asiakaslähtöistä ajattelua.
Meillä on tiivis ja rento porukka ja meille on ehdottoman tärkeää, että olet hyvä tyyppi, jolta sujuu myös tiimityöskentely. Hae rohkeasti, rakennetaan tehtäväkuvaa osaamisesi pohjalta!

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Uuden osaajan rekrytointi tapahtuu 6 kk:n pituisen Industry 4.0 - Älykäs teollisuus & Green Data RekryKoulutuksen kautta. Tämä RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uudet työtehtävät, sekä kasvattaa samanaikaisesti alan osaamistasi asiantuntijakoulutuksen siivittämänä. Teollisuudessa sekä automatiikassa riittää tehtävää!

Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä - meille tärkeintä on halusi kasvaa asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija.

Ohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä automatiikan asiantuntijakoulutus ainutlaatuisella tavalla. Ohjelma antaa sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää tulevan työpaikkasi. Koulutuksen aikana pääset tutustumaan tarkemmin mm. seuraaviin koulutussisältöihin:
Automaatiojärjestelmät
Logiikkaohjelmointi
CAD-suunnittelu
Tekoäly ja koneoppiminen teollisuuden automaatioissa
IoT-teknologiat
C & C++ -ohjelmointi
Tietoturva ja tietosuoja
Modernit työelämän taidot

Linkki Sarasen sivuille Industy 4.0 & Automation Academy -koulutusohjelmaan, muut lisätiedot, yhteystiedot ja hakuohjeet löytyvät RekryKoulutusilmoituksesta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/720299

Hae työpaikkaa osoitteesta