Ammattityöntekijä, kiinteistöpalveluala, Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Saimaan ammattiopisto Sampo hakee ammattityöntekijää kiinteistöpalvelualalle Lappeenrannan toimipisteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 29.7. - 5.11.2024.

Ammattityöntekijän tehtäviin kuuluu avustaa ja ohjata opiskelijoita kiinteistöpalvelualan ammatillisissa aineissa, pääsääntöisesti käytännön työtehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva kiinteistöpalvelualan koulutus ja vahva kokemus kiinteistöpalvelualan työtehtävissä. Tehtävä voi sisältää myös tutkintovientikoulutuksen opiskelijoiden ohjausta. Hakijalle katsotaan eduksi hyvä englannin kielen suullinen osaaminen, jota saatetaan tarvita ohjauksen tueksi.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteellisuutta sekä positiivista asennetta. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja.

Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikostaustaote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen alussa on 1,5 kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/594872/fi_FI