Aarporaaja Satakuntaan (15-20€/h), HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme itsenäistä ja reippaan työasenteen omaavaa vahvistusta tiimiin nimikkeellä

Aarporaaja Satakuntaan (15-20/h)

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti teollisuuden yksittäiskappaletyöstöä Heidenhain ohjatulla aarporalla vaihtelevasti eri kokoisille kappaleille (0,5m-6m), materiaalinasi pääasiassa musta rauta. Työtehtäviisi tulee kuulumaan kappaletyöstön lisäksi myös itsenäinen ohjelmointityö. Etsimme aikaisemman kokemuksen omaavaa, ohjelmointitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää ammattilaista, joka on valmis myös kehittämään ammattitaitoaan alan parissa.

Arvostamme alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta koneistuksen parissa. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on itsenäinen, aloitteellinen tapa toimia ja pystyt työskentelemään tiimissä.

Tarjoamme vakituisen työtehtävän vakavaraisessa ja suoraselkäiset arvot omaavassa yhtiössä, jossa talous on vakaalla pohjalla. Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä ja rennossa työyhteisössä. Työpaikka sijaitsee Satakunnan alueella ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Palkkaus tehtävässä on suunniteltu 15-20 välimaastoon - aiemmasta työkokemuksesta riippuen. Tuntipalkan lisäksi totta kai maksetaan työajantasaamislisä (pekkaset), vuosilomat ja muut tavanomaiset työsuhteeseen kuuluvat korvaukset.

HR Sataman varmistaa, että työsuhde saadaan käyntiin sujuvasti ja tehtävät vastaavat sitä, mistä olemme keskustelleet. Olemme tukenasi ja autamme pärjäämään työelämän välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Mitä Sinun pitää seuraavaksi tehdä?

Jätä yhteystiedot ja CV tai vaihtoehtoisesti kerro muutamalla sanalla osaamisestasi rekrytointijärjestelmään. Meillä ei tarvitse vastata lukuisiin kysymyksiin hakemusta jättäessä - järjestelmä on yksinkertainen ja helppo.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Satakunta

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3875847-aarporaaja-satakuntaan-15-20-h