Rakennussiivooja, NJC Henkilöstöpalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksillemme RAKENNUSSIIVOOJIA Kemi-Tornion alueelle

TEHTÄVÄNKUVA
Tehtävänä on ylläpitää työmaalla siisteyttä ja järjestystä rakennussiivoustiimissä. Työtehtäviin kuuluu rakennustöiden aikainen P1-siivous, joten huolehdit työmaan pölynhallinnasta sekä esimerkiksi roskien, laudan kappaleiden ja levyjen keräämisestä sekä kalustesuojauksista. Kokemus rakennussiivoustyöstä P1-kohteesta katsotaan eduksi mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä.

TOIVOMME SINULTA
- Tunnollista, reipasta ja ahkeraa asennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (autamme tarvittaessa kortin hankinnassa)

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä! https://njc.fi/miksi-njc/

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään ja kesän aikana. Työaika on arkisin klo 7 - 15.30. Palkkaus määräytyy mahdollisen aiemman kokemuksen ja TES:n mukaisesti. Lähetä meille hakemuksesi suosittelijan yhteystietojen kera oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Kerrothan hakemuksessasi, kuinka pitkään sinulla on mahdollisuus työskennellä.

Lisätietoja paikasta Sanjalta arkisin klo 9-15:00 p. 044 475 2411.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/ .

Kurkkaa vielä tästä https://www.youtube.com/watch?v=m1jmvvKxUZE video NJC:stä!

NJC - Aidosti ammattilainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://njc.likeit.fi/apply/45426549