Vaatemyyjä, Ragwear Rovaniemi
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako työskentely laadukkaiden, eettisten ja orgaanisten vaatteiden parissa?
Onko myynti ja asiakaspalvelu sinulle luontevaa?
Jos vastasit kyllä, tämä työpaikka on sinua varten!

Etsimme vaatemyyjää Rinteenkulman kauppakeskuksessa sijaitsevaan Ragwear -myymälään. Työtehtäviin kuuluu myynnin lisäksi muun muassa kuorman purku, esillepano ja kassatyöskentely. Myymälän lisäksi meillä on verkkokauppa käytössä.

Etsimme myynnin ammattilaista ja näin ollen edellytämme hakijalta aiempaa myynti- ja kassakokemusta. Alan koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, reipas ja asiakaslähtöinen. Asiakkainamme käy myös paljon kansainvälisiä matkaajia, jonka takia toivomme sinulta englanninkielentaitoa. Muu kielitaito tehtävässä katsotaan eduksi!

Haemme tiimiimme sitoutunutta ja motivoitunutta työntekijää. Työtunteja on tarjolla 30-37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin, joten varauduthan työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Käytössämme on kaupan alan työehtosopimus ja C1-luokan palkkaluokka. Lisäksi perehdytämme uuden työntekijän heti alussa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työpaikan ihanien asiakkaiden sekä laadukkaiden vaatteiden parissa!
Jos kiinnostuit, haethan paikkaa pikimmiten. Jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: rovaniemi@ragwear.fi

Mikä on Ragwear Vegan?
Olemme eettisiä ja orgaanisia vaatteita myyvä brändi. Omaamme maailman ainoan myymälävalikoiman näitä upeita tuotteita. Sijaitsemme Kauppakeskus Rinteenkulmassa. Perehdytämme sinut Ragwear Vegan - tuotteiden maailmaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rovaniemi@ragwear.fi