Toimistopäällikkö Balansialle Uuteenkaarlepyyhyn, PPLE The People Company Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimistopäällikkö Balansialle Uuteenkaarlepyyhyn

Balansia Oy Talouspalvelut on kirjanpitotoimisto, jolla on toimitilat Uudessakaarlepyyssä. Etsimme nyt palvelukseemme sitoutuvaa ja energistä henkilöä johtamaan ja kehittämään toimintaamme.

Pyrimme Balansialla luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita tarjoamalla asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Asiakaskuntaamme kuuluu esim. yrityksiä, yhdistyksiä ja maa- ja metsätaloustuottajia. Palvelumme sisältävät kirjanpidon, tilinpäätökset, laskutuksen, palkanlaskennan, neuvonnan ja isännöintipalvelut.

Toimistopäällikkönä sinulla on avainrooli yrityksessä hoitaessasi ja kehittäessäsi sekä uusia että nykyisiä asiakassuhteita. Olet myös vastuussa sisäisten työprosessien johtamisesta ja kehittämisestä ja osallistut konkreettisesti yrityksen kasvuun ja kehitykseen.

Tehtäviisi kuuluvat:

Taloushallintokokemuksesi hyödyntäminen varmistaaksesi asianmukaiset ja tehokkaat palvelut asiakkaillemme.
Vastuu myynti- ja markkinointitoimista, hinnoista sopiminen sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen ja seuraaminen.
Johtaminen ja henkilöstöasiat.
Aktiivinen osallistuminen yrityksen yleiseen kehittämiseen esittämällä ideoita ja strategioita kasvua ja edistysaskeleita varten.
Tiedottaminen ja raportointi.
Tarvitset työssä alakohtaista osaamista taloushallinnosta ja yrityksen elinkaaren hallinnollisten prosessien tuntemusta sekä kokemusta asiakassuhteista ja myynnistä. Johtamisominaisuudet, persoonallisuutesi ja laaja osaaminen alalta ovat ratkaisevia, ja talousalan tai siihen liittyvän alan koulutus on toivottava. Asiakaskontakteissa käytetään ruotsia, suomea ja englantia.

Löydätkö tästä kuvauksesta itsesi, ja olisiko tämä seuraava sopiva askel urallasi? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti. Odotamme kuulevamme sinusta!

Rekrytoinnista vastaa PPLE The People Company Oy Ab. Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.5 sivuston careers.pple.fi kautta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Tina Nylundiin, puhelimitse 044 231 4089 tai sähköpostitse: tina.nylund@pple.fi

Haastattelemme hakijoita hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tina.nylund@pple.fi