Logistiikkatyöntekijä, Rauma, Rauma, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme logistiikkatyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Rauman alueella sijaitsevaan varastokeskukseen.

Työtehtäviin kuuluu erilaiset varastotyöt, kuten vastapaino- ja kapeakäytävätrukilla ajaminen, keräily, kuormien purkaminen, lastaus ja järjestely sekä muut monipuoliset varaston työtehtävät.

Tulet työskentelemään osana isoa tiimiä, joten toivomme sinun olevan todellinen joukkuepelaaja. Sinun ei tarvitse olla vielä ammattilainen, mutta edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta. Työskentely on paikoitellen kiireistä, joten omaathan tarkan ja huolellisen työskentelytavan sekä hyvät tiimityötaidot. Arvotamme myös työn ulkopuolella hankittua näppäryyttä tekniikan ja koneiden parissa. Tärkeintä on reipas ja omatoiminen asenne työtä kohtaan sekä halu kehittyä työssä. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen työ ja töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 40 h/vko. Palkkaus akt:tes mukaan alkaen 15,05€/h.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1330205