Tekninen asiakaspalvelija, TECA Oy, Vantaa, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen johtaviin teollisuustuotteiden ja -ratkaisujen toimittajiin kuuluva asiakkaamme, Teca Oy, etsii nyt asiakaspalvelu- ja myyntitiimiinsä kokoaikaista teknistä asiakaspalvelijaa. Tämä kansainväliseen Indutrade konserniin kuuluva yhtiö tarjoaa sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi sisäiset kehitysmahdollisuudet, rennon ja avoimen työilmapiirin sekä asiantuntevan tiimin jatkuvan tuen. Jos omaat teknisen alan koulutustaustan sekä ratkaisukeskeisen, oppimishaluisen ja palveluvalmiin asenteen, tämä työtehtävä voi olla juuri sinua varten! Lue lisää alta ja hae osaksi Tecan menestystarinaa jo tänään!

Tehtävänkuvaus

Teknisen asiakaspalvelijan roolissa pääset toimimaan monipuolisten työtehtävien parissa osana yrityksen asiakaspalvelutiimiä. Tavallisena työpäivänäsi vastaanotat yhteydenottopyyntöjä ja puheluita sekä uusilta että vanhoilta teollisuuden ja tekniikan alan asiakkailta ja autat heitä löytämään heille parhaiten sopivia ratkaisuja toimistolta käsin. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tarjouspyyntöihin vastaamista, tarjousten suunnittelua ja tekemistä, tilausten kirjaamista koneelle sekä niiden hallinnointia ja toimitusaikaseurantaa. Tarjoat asiakkaille teknistä konsultointia ja asiantuntevaa asiakaspalvelua.

Tekniset tuotepäälliköt istuvat tiimisi läheisyydessä, joten apua ja tukea omaan kehittymiseen on jatkuvasti saatavilla. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta alalta, mutta kokemus teollisuudessa työskentelystä tai esim. konepuolen tuntemus voivat auttaa sinua sisäistämään roolin nopeasti. Tehtävä sopii loistavasti myös joko opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle tekniikan alan osaajalle. Asiakkaallamme on käytössä hybridimalli, jonka mukaisesti voit tehdä viikon aikana myös muutaman päivän etänä halutessasi. Ensimmäinen kuukausi tulisi kuitenkin pystyä työskentelemään täysin paikan päältä.

Tarjoamme

- Kattavan perehdytysohjelman asiantuntijoiden opastamana
- Mukavat työtoverit sekä aidon, rennon ja asiantuntevan työilmapiirin
- Jatkuvan tuen ja koulutuksen työtehtävässä menestymiseen

Työtehtävät

- Asiakkaiden puheluihin ja sähköpostiviesteihin vastaaminen
- Vanhojen sekä uusien potentiaalisten asiakkaiden palveleminen, tekninen konsultointi sekä ratkaisujen löytäminen
- Tarjouspyyntöihin vastaaminen, tarjousten suunnittelu ja tekeminen
- Tilausten hallinnointi ja tilausaikaseuranta
- Yhteydenpito mm. asiakkaisiin ja toimittajiin

Etsimme

- Vähintään opistotasoinen tekninen koulutustausta tai loppuvaiheen opinnot meneillään (esim. koneinsinööri, mekaniikkainsinööri, automaatioinsinööri ym.)
- Hyvät tietotekniset perustaidot sekä MS Office-paketin hyvä hallinta
- Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito (englantia käytetään viikoittain, joten hyvä kirjallinen ja suullinen taito)

Eduksi valinnassa katsotaan konepuolen tuntemus, aiempi työkokemus teollisuusympäristössä työskentelystä esim. työharjoitteluiden tai kesätöiden parista sekä alan perustermistön tuntemus.

Etsimämme henkilö on:

- Asiakaspalveluhenkinen
- Oppimishaluinen ja ratkaisukeskeinen
- Positiivinen tiimityöskentelijä
- Oma-aloitteinen ja reipas

Muuta tietoa:

- Aloitus: Ideaalisti toukokuun alussa
- Kesto: Määräaikaisuus 6kk, mahdollisuus keskustella jatkosta myöhemmin
- Sijainti: Tiilitie 6 A, Vantaa
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Teca Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Teca Oy - VANTAA

Teca Oy on yksi Suomen johtavista teollisuustuotteiden, -ratkaisujen ja -palvelujen toimittajista. Teca on osa kansainvälistä Indutrade konsernia. Yhtiön ydintoiminta perustuu laajaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan sekä kattaviin toimialakohtaisiin ratkaisukonsepteihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/tekninen-asiakaspalvelija-teca-oy-vantaa/5WCJMJ?i=0