Logistiikkatyöntekijä, NJC Henkilöstöpalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Rovaniemelle pitkäkestoiseen kohteeseen rakennuslogistiikkatyöntekijöitä!

Rakennuslogistiikan työntekijänä työskentelet uudisrakennustyömaalla huolehtien työmaan logistisen puolen sujuvuudesta yhdessä muun tiimin kanssa. Arvostamme yhteistyökykyä ja tekeväistä asennetta. Osaamisesi mukaan myös muut työmaan avustavat rakennustehtävät sekä rakennussiivous voivat olla osana työnkuvaa.

TOIVOMME SINULTA

Aiempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas ja oma-aloitteinen työote sekä fyysinen kunto. Toivomme innostunutta työotetta joka mahdollistaa myös uusien tehtävien omaksumisen työn edetessä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia, jonka kouluttamisessa voimme auttaa tarvittaessa. Otathan huomioon, että kohteessa työskentely edellyttää valtion turvallisuusselvityksen tekemistä.

TARJOAMME

Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, erilaisia työsuhde-etuja, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä! https://njc.fi/miksi-njc/

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä kesän aikana ja ahkeralle tekijälle on töitä pidemmäksi aikaa. Laitathan mukaan hakemukseesi myös suosittelijan yhteystiedot. Jätä hakemus tehtävään oheisesta linkistä! Lisätietoja paikasta voi kysyä Sanjalta arkisin klo 9-15.30 p. 044 4752 411.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/ .

Kurkkaa vielä tästä https://www.youtube.com/watch?v=m1jmvvKxUZE video NJC:stä!

NJC - Aidosti ammattilainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://njc.likeit.fi/apply/45403836