Yritysasiakaspäällikkö, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt uutta tavoitehakuista ja myynnin nälkäistä elämänturvaajaa yritysasiakaspäälliköksi Koillismaalle vahvistamaan yritystiimiämme.

Yritysasiakaspäällikkönä vastaat itsenäisesti uusasiakashankinnasta kontaktoimalla yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Kehität koillismaalaisia asiakkuuksia tavoitteellisesti sekä ammattimaisesti.

Tehtävässä huolehdit monipuolisesti yritysasiakkaidemme liiketoiminnasta ja henkilöstön turvaamisesta sekä taloudellisesta hyvinvoinnista. Haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia sekä pidät säännöllisesti yhteyttä olemassa oleviin yritysasiakkaisiin. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä.

Odotamme sinulta

- Myynnillistä, vastuuntuntoista ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä halua menestyä
 - Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 - Asiakaslähtöistä palveluasennetta
 - Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
 - Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Kaupallinen koulutus ja aikaisempi kokemus tuloksellisesti tehdystä myyntityöstä on eduksi. Edellytämme ajokorttia ja omaa autoa.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja voit itse vaikuttaa ansioosi oman tekemisesi perusteella. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla.

Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut kuten lounasetu ja työhyvinvointia tukevia palveluita, joita pääset hyödyntämään. Palkkauksessa noudatetaan vakuutusalan TES-sopimusta.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Mikko Sirviö, puh. 040 836 9289, mikko.sirvio@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 2.5.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/232392/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer