Työnjohtaja, InCar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
InCarin uusi, huippumoderni korjaamo avautuu Turun ja Raision rajalla sijaitsevassa Kuninkojassa, tarjoten asiakkailleen 1600 neliömetrin korjaamossa kattavat korjauspalvelut. Täysin uusilla ja nykyaikaisilla laitteilla sekä toimitiloilla varustettu toimipisteemme kokoaa yhteen lähes 20 alansa huippuosaajaa. Tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka kattavat kaiken tarvittavan auton kunnostamiseksi: maalaamosta ja korjaamosta PDR-korjauksiin, diagnostiikkatöihin, vahinkotarkastuksiin sekä lasin vaihtoihin ja korjauksiin. Tervetuloa kokemaan Incarin ainutlaatuinen palvelukokonaisuus - missä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina etusijalla.

Etsimme nyt riveihimme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työnjohtajia vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle uuteen Kuninkojan korjaamoon sekä tarvittaessa vahvistusta myös muihin Turun alueen toimipisteisiimme.

Tehtävästä

Tässä monipuolisessa tehtävässä sukellat vauriokorjauksen ytimeen, jossa pääset hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Työnjohtajan työviikko muodostuu muun muassa seuraavista osista:

- varmistat omalta osaltasi jokaiselle asiakkaalle laadukkaan palvelukokemuksen eri kanavissa empaattisella, ratkaisukeskeisellä ja asiantuntevalla otteella.
- vastaat omalta osaltasi päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, töiden vastaanotosta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä sekä materiaalitilauksista.
- osallistut aktiivisesti palaute- ja reklamaatioprosessin vaatimiin toimiin, kuten saapuvien palautteiden käsittelyyn, asiakaskontaktointiin ja palautejärjestelmäkirjauksiin.
- työnjohtajana huolehdit omalta osaltasi, että työilmapiiri on myönteinen ja yhteishenki tukee onnistuneiden asiakaskokemusten tuottamista.

Toivomme, että voisit aloittaa meillä jo touko-kesäkuussa, jolloin pääsemme varustelemaan uutta toimipistettämme. Työsuhteen alussa töitä on myös Turun Vätin ja Orikedon toimipisteissä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan omaa työpistettä ja työympäristöä alusta alkaen!

Toimialan osaamisen edelläkävijänä varmistamme myös, että ammattitaitosi kehittyy askeleen aikaansa edellä InCar-Akatemiassamme, joka mahdollistaa myös tutkintoon tähtäävien koulutusten suorittamisen joustavasti oman työn ohessa. Mahdollistamme myös monipuolisia urapolkuja osana Suvia-konsernia sekä kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

Toivomme sinulta

- intohimoa autoalaa ja erityisesti vauriokorjausta kohtaan
- sinulla on mahdollisesti kertynyt jo kokemusta vastaavista tehtävistä tai haluat kehittyä ja kasvattaa osaamistasi työnjohtajan tehtävässä
- vahvuutesi ovat hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot, asiakaspalveluasenne ja kyky hallita monta lankaa samaan aikaan
- erilaisten järjestelmien omaksuminen on sinulle luontevaa, laadukas asiakaspalvelu on sinulle työssäsi ehdottoman tärkeää ja työtehosi pysyy paineenkin alla
- aitoa halua toimia asiakaslupauksemme "Asiakkaan mielenrauha aina päällimmäisenä mielessä" mukaisesti
- arvostamme aiempaa esimiestyökokemusta ja Cabas-järjestelmän käyttökokemusta, mutta tärkeintä on motivaatio oppia ja kehittyä
- eduksesi katsomme myös aiemman työkokemuksen varaosahankinnasta
- voimassa olevaa ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 5.5.2024 alla olevalla lomakkeella.

Voit myös soittaa kehitysjohtaja Petri Isokyykölle tehtävään liittyen, p. 044-243 7445.

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

https://www.incar.fi/arvokasta ja https://www.incar.fi/kategoria/tyontekijatarinat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://suviagroup.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=81&jbid=8#login_form