Autokorinkorjaaja, InCar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
InCarin uusi, huippumoderni korjaamo avautuu Turun ja Raision rajalla sijaitsevassa Kuninkojassa, tarjoten asiakkailleen 1600 neliömetrin korjaamossa kattavat korjauspalvelut. Täysin uusilla ja nykyaikaisilla laitteilla sekä toimitiloilla varustettu toimipisteemme kokoaa yhteen lähes 20 alansa huippuosaajaa. Tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka kattavat kaiken tarvittavan auton kunnostamiseksi: maalaamosta ja korjaamosta PDR-korjauksiin, diagnostiikkatöihin, vahinkotarkastuksiin sekä lasin vaihtoihin ja korjauksiin. Tervetuloa kokemaan Incarin ainutlaatuinen palvelukokonaisuus - missä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina etusijalla.

Etsimme ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä autokorinkorjaajia vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle uuteen Kuninkojan korjaamoon sekä tarvittaessa vahvistusta myös muihin Turun alueen toimipisteisiimme.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisessa vauriokorjauksen pelikentässä. Työskentelemme tiiviinä työyhteisönä toimialan uusimpia työmenetelmiä hyödyntäen, mutta arvostamme korjauskulttuurissamme vahvasti myös perinteistä kädentaitoa ja oikaisutekniikan hallintaa. Turussa meillä työskentelee tulevaisuudessa kolmessa eri toimipisteessä upea joukko vauriokorjaamisen ammattilaisia - olisitko sinä puuttuva palanen tähän joukkoon? Työskentely alueesi on koko Turku, mutta ensisijaisesti etsimme osaajia uuteen toimipisteeseemme Kuninkojalle.

Toivomme, että voisit aloittaa meillä jo touko-kesäkuussa, jolloin pääsemme varustelemaan uutta toimipistettämme. Työsuhteen alussa töitä on myös Turun Vätin ja Orikedon toimipisteissä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan omaa työpistettä ja työympäristöä alusta alkaen!

Vakavaraisena ja merkittävänä toimialan työnantajana tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun. Lisäksi ammattitaitosi kulkee kanssamme askeleen aikaansa edellä monipuolisin koulutuksin mm. etädiagnostiikan, sähkö- ja hybridiajoneuvojen sekä oikaisutekniikoiden parissa. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

"Meillä on töissä raudanlujat ammattilaiset. Sellainen porukka, joka todella osaa hommansa ja joiden työnjäljestä saa olla ylpeä. Kyllä tänne saa tulla joka aamu hymyssä suin."

Toivomme sinulta

- työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito
- aitoa halua toimia asiakaslupauksemme "Asiakkaan mielenrauha aina päällimmäisenä mielessä" mukaisesti
- olet jo päässyt kerryttämään osaamistasi monipuolisten ajoneuvojen vauriokorjaustöiden parissa useamman vuoden ajalta
- työssäsi on tärkeää laadukas asiakaspalvelu, yhdessä tekeminen ja tuloksellisuus
- halua vaikuttaa omalla positiivisella toiminnallasi tiimin mahdollisuuksiin saavuttaa asiakaskokemuksen tavoitteet
- voimassa olevaa ajokorttia ja suomen kielen taitoa

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 5.5.2024 alla olevalla lomakkeella.

Voit myös soittaa kehitysjohtaja Petri Isokyykölle tehtävään liittyen, p. 044-243 7445.

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

https://www.incar.fi/arvokasta ja https://www.incar.fi/kategoria/tyontekijatarinat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://suviagroup.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=79&jbid=8#login_form