Ravintola Ceidas Vuoropäällikkö, Enjoy Etelä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola Ceidas Vuoropäällikkö

Ravintola Ceidas löytyy Masalan Joo.Arenan toisesta kerroksesta. Se tarjoaa tunnelmallisen paikan arjen ruokailuihin ja jälkipeleihin, merkkipäiviin, urheilujuhliin, yritystapahtumiin sekä kohtaamisiin. Ceitaan perustarjonnan - aamiaisen, lounaan, monipuolisen välipala-, vitriini- ja juomatarjoilun lisäksi palveluihin kuuluvat mm. ravintolapalvelut yritystapahtumiin ja lasten syntymäpäiville, turnausruokailut sekä muut ryhmäruokailut.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme nyt pirtsakkaa ja vastuullista vuoropäällikköä Ravintola Ceitaaseen. Osaat omalla esimerkilläsi johtaa ja ohjata tiimiäsi, ja pyörittää ravintolan päivittäistä toimintaa. Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija, ja sinulla pysyy langat käsissä paineenkin alla. Olet tehokas tiimipelaaja, ja toimit luotettavana ravintolapäällikön oikeana kätenä. Roolissasi päätehtäviäsi ovat mm. vastuu vuoroista, tilaukset, asiakaspalvelu, sekä asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen, sekä yksityistilaisuuksien järjestäminen ja valmistelu.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Sinulla on kokemusta entuudestaan ravintola-alan esihenkilötehtävistä, sekä À la carte tarjoilusta. Sinulla on timanttinen asiakaspalveluasenne ja olet asenteeltasi joustava ja reilu tiimipelaaja. Puhut sujuvaa suomenkieltä, sekä sinulla on hygienia- ja anniskelupassi.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mahtavassa Ravintola Ceitaan tiimissä. Tarjoamme täydet tunnit ja kilpailukykyisen palkan kokemus ja osaaminen huomioiden. Aloitus huhti-/toukokuun aikana. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi keikkailla Catering Ceitaan muilla keikoilla.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/515001954