Taksinkuljettaja, Suomitaksi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme töihin hyviä taksinkuljettajia

Suomitaksi on Etelä-Pohjanmaalla toimiva taksiyritys. Autojamme päivystää eniten Seinäjoen alueella. Ajamme mm. Keskustaksin kokonaisvälityksen ajoja.
Meille asiakas on arvokas. Teemme työtämme jotta asiakas voi aina matkustaa mukavasti, sujuvasti ja turvallisesti.
Palvelemme monipuolisesti tavallisessa taksiajossa, KELA kuljetuksissa, pyörätuoli- sekä paarikuljetuksissa, sopimusajossa, pakettikuljetuksissa jne.

Haemme nyt taksinkuljettajia Seinäjoelle. Tämä on loistava tilaisuus juuri sinulle, joka etsit vaihtelevaa työtä! Kokoaikaisen työskentelyn lisäksi tämä työ sopii oikein hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle nuorelle tai muuten vain osa-aikaista työtä etsivälle. Tärkeintä meille on itseohjautuvus, oikeanlainen palveluasenne ja sujuva suomenkielentaito.

Taksityöhön on helppo ryhtyä, ja sen kautta oppii asiakaspalvelutaitoja sekä saa arvokasta monimuotoista elämänkokemusta.

Työ pähkinänkuoressa

-Kyseessä on vuorotyö ja sitä on mahdollista tehdä vain arkipäivisin tai vain arki iltaisin. Myös pelkkä viikonlopputyö onnistuu.
-Voit tehdä töitä päätoimisesti tai osa-aikaisesti.
-Osallistumme myös alueen Kela-ajoihin.
-Avoimia paikkoja on useampia, ja ne täytetään sopimuksen mukaan ja ensisijaisesti valitsemme työhön sellaiset joilla on jo taksiliikenteen ammattiajolupa. Tarvittaessa autamme myös taksinkuljettajan ammattiajoluvan hankinnassa.
-Käytössämme Mitax mittaristo.

Soita ja sovi työhaastattelu aikasi 0400950190 / Suomitaksi

www.suomitaksi.fi

Instagram suomitaksi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:Asiakaspalvelu@suomitaksi.fi