Myyntipäällikkö, Sarkain Oy.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sarkain Oy hakee tuloshakuista B2B Sales manageria liittymään dynaamiseen kehitystiimiin. Tehtävässäsi toimit ohjelmistomyynnin asiantuntijana ja vastaat omalta osaltasi yrityksen myynnin kasvattamisesta. Työskentelet yhdessä muun myynti- ja kehitystiimin kanssa ja autat asiakkaitamme löytämään heidän tarpeitaan vastaavat ohjelmistoratkaisut. Sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistoprojektien tai asiantuntijaresurssien myynnistä sekä olet tottunut käyttämään eri työkaluja myynnin seuraamiseen. Tehtävässä vastaat myös CRM-datan analysoinnista.

Odotamme sinulta:
- Vähintään viiden vuoden kokemusta myynnistä ja asiakkuudenhallinnasta
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- Sinulla on näyttöä liikevaihdon kasvattamisesta ja uusasiakashankinnasta
- Positiivista asennetta ja sitoutumista yrityksen tavoitteisiin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaisena, työskennellä innovatiivisten ratkaisujen parissa ja olla osa osaavaa tiimiä. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta hyödynnämme joustavaa etätyökäytäntöä. Tulet myös vastaamaan asiakkaiden tarpeiden kartoittamisesta, tarjousten laatimisesta ja myynnin seurannasta. Sinulta odotamme vahvaa myyntihenkisyyttä ja halua kehittää omaa osaamistasi.

Jos olet proaktiivinen myynnin ammattilainen, joka nauttii uusien asiakassuhteiden rakentamisesta ja haluat auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa Sarkain Oy:n ratkaisuilla, lähetä hakemuksesi meille!

Palkkaamme tekijän heti, kun sopiva löytyy.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kalle.sonninen@sarkain.fi