Toimialajohtaja (virkanimike korvausjohtaja), Kan, Valtiokonttori
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimialajohtajana (virkanimike korvausjohtaja) vastaat tehtäväalueeltaan monipuolisen ja vastuiltaan merkittävän asiantuntijaorganisaation toiminnan ja talouden asianmukaisuudesta sekä toiminnan tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Huolehdit joustavasta yhteistyöstä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa luoden monipuolisia yhteistyösuhteita. Innostavalla johtamisella toteutat ja ylläpidät erinomaista asiakaskokemusta ja huolehdit työyhteisön hyvinvoinnista. Toimit Valtiokonttorin johtoryhmän jäsenenä ja tuot oman osaamisesi ja rakentavan asenteesi sisäisen yhteistyön kautta koko viraston käyttöön.

Tarjoamme sinulle yhteiskunnallisesti merkittävän ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön. Yhteiset arvomme "Yhteiskunnan ja asiakkaan hyvä" sekä "Henkilöstön hyvinvointi ja kehittyminen" ohjaavat meitä toimimaan yhteiskunnan kokonaisedun puolesta tavoitteena erinomainen asiakaskokemus ja hyvinvoiva, kehittyvä työyhteisö. Tehtävässä yhdistyy strateginen johtamistehtävä asioiden konkreettiseen toimeenpanoon. Tehtävän hoitamista tukevat nykyaikaiset työvälineet, kehittyneet etätyökäytännöt sekä valtion hyvät sisäiset palvelut.

Valtiokonttorin tehtäväkenttä on laaja ja meillä työskentelee monien eri alojen ammattilaisia. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet monitilatoimistossamme Helsingissä ja arjen työtä tehdään vireästi kehittyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Valtiokonttorin työyhteisö on avoin, yhteistyötä tekevä ja oikeudenmukainen. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kokemus työyhteisöissämme on meille tärkeää ja toivomme joukkoomme eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/3849/fi_FI