Leipuri, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätyöt vielä haussa? Käsinleivonta tuttua tai haluat oppia siitä vielä lisää. Tule mukaan tasokkaaseen ja uniikkiin työympäristöön, kivan työporukan ympäröimäksi.

ME VÄYRYSET

Väyrysen pikkuserkukset perheineen perustivat leipomon vuonna 2013. Vetovastuussa toimivat nyt aviopari Mika ja Nina Väyrynen. Kuten 100 vuotta sitten, myös tänään tahdomme leipoa suomen parasta leipää. SIINÄPÄ SE. Pieni, mutta pippurinen leipomo.

Hae mukaan reippaaseen ja iloiseen tiimiin asiakkaallemme Leipomo Väyryselle Helsingin Kalasatamaan trendikkäälle Teurastamon alueelle. Me tarvitsemme sinua nyt leipuriksi kesälomantuuraukseen. Työ on määräaikainen ajalle 13.5.-25.8.2024 (poislukien aika 27.5.-9.6. sekä 21.6. ei ole töitä).

Työtä tehdään ma-pe välillä pääsääntöisesti klo 5-15 välillä (kello 5 alkavia vuoroja on noin kerta viikkoon). Tunteja on keskimäärin 37,5h viikossa. Palkka työstä maksetaan elintarvikealan työehtosopimuksen pohjalta ja sovitaan tapauskohtaisesti.

Väyrysellähän leivät leivotaan käsin suomalaisiin jauhoihin ja juureen, ja heidän perinteikäs taikinajuuri jatkaa kehittymistään ja voimistumistaan. Leivät ovat lisäaineettomia ja niiden leipomiseen kuluu aikaa kahdesta kolmeen vuorokautta. Leivät paistuvat lämpöä varastoivassa kiviarinauunissa.

TOIVOMME SINULTA:

-hygieniapassia
   -alan tutkintoa
   -mieluiten aikaisempaa kokemusta käsin leivonnasta ja leivontaprosessien tuntemusta (juurileivonta) mutta voit myös olla vastavalmistunutkin mikä käsinleivonta on hiukan tuttua
   -tiimihenkisyyttä, tarkkuutta ja joustavuutta sekä organisointi kykyä
   -koska työ on ajoittain fyysisesti raskasta ja työtahti ripeää, hyvä peruskunto on tärkeää. Työpäivän päätteeksi ei välttämättä tarvitse lähteä salille huhkimaan.

MITÄ SINULLE ON TARJOLLA?

-Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen ja ehdottomasti monipuolinen työtehtävä, tasokas ja uniikki työympäristö sekä mahtava työporukka ympärilläsi.
   -mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

KIINNOSTUITKO?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään, et pelkää muuttuvia tilanteita ja olet hyvä organisoija niin haluamme kuulla sinusta heti ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66169338a85d2d001c7c0a51