Luontokartoittaja, Salpatuuli Osuuskunta, Parkano, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko luonnossa liikkuminen ja maastohavaintojen tekeminen lähellä sydäntäsi? Omaatko lajituntemusta ja sinua kiinnostaisi päästä tutkimaan suomalaisia luontoalueita lähemmin? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, voit olla etsimämme henkilö, sillä etsimme nyt asiakkaallemme Salpatuulelle luontokartoittajaa aurinkopuistohankkeiden pariin. Lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa heti!

Yritys: Salpatuuli osuuskunta
Sijainti: Parkano
Ala: Technology
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, Huhti-elokuu 2024
Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian
Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Tehtävänkuvaus

Salpatuulen luontokartoittajana tehtävänäsi on kartoittaa aurinkopuistoille kaavailtuja laajamittaisia maastoalueita. Tutustut ensin maastoalueisiin dokumentaation välityksellä, jonka jälkeen kartoitusta tehdään itse maastossa. Tutustut esimerkiksi siihen, onko alueella suojeltavia luontotyyppejä tai eläinlajeja, jonka lisäksi pääset tutustumaan alueen kasvillisuuteen ja tekemään biologisia arviointeja. Teet omien havaintojesi perusteella myös dokumentaatiota luontokartoituksista - sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, että arvokkaat luontoalueet rajataan hankkeiden ulkopuolelle.

Tarjoamme

-Mahdollisuuden päästä liikkumaan luonnossa ja tekemään mielenkiintoista tutkimustyötä
-Itsenäisen ja arvostetun työn, jossa pääset vaikuttamaan hankkeiden vastuulliseen toteutukseen

Työtehtävät

-Esivalmistelut ennen maastoon lähtöä (esim. pohjatietojen haku, reittisuunnittelu)
-Erilaisten luontoselvitysten suorittaminen maastossa (mm. linnusto-, viitasammakko-, liito-orava- ja kasvillisuusselvitykset)
-Tulosten dokumentaatio ja hankkeiden luontovaikutusten arviointi

Etsimme

-Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. maa- ja metsätieteet, biologia), voit olla vielä opiskelija
-Hyvää metsä- ja suoluontotyyppien tuntemusta sekä muuta lajisto-osaamista
-B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi ymmärryksen paikkatieto-ohjelmien (arcGIS tai qGIS) perusteista.

Menestyäksesi roolissa olet:
-Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
-Kiinnostunut ympäristöstä ja sen hyvinvoinnista
-Suunnistustaitoinen luonnossa liikkuja

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.
Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Salpatuuli osuuskunta

Salpatuuli Osuuskunnan kantava ajatus on tuottaa omistajilleen sähköä edullisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä pysyvästi alle markkinahintaista sähköä tuotettuna puhtaalla tuulivoimalla. Osuuskunnan pyrkimyksenä on jäsentensä taloudellinen ja sosiaalinen etu sekä hyvinvointi. Osuuskunta antaa siis mahdollisuuden osallistua päästöttömän energian tuottamiseen pienelläkin sijoituksella ja saada siitä taloudellista hyötyä edullisen sähkön muodossa.

Tavoitteemme on rakentaa osuuskunnalle omat tuulivoimalat. Tuulivoimahankkeet ovat pääomaa vaativia ja kestävät useita vuosia. Saavuttaaksemme tavoitteemme tuulivoimaloista ja kerätäksemme samalla osan voimaloiden rakentamiseen tarvittavasta pääomasta teemme useita hankekehityksiä samanaikaisesti itse ja kumppaneiden kanssa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/luontokartoittaja-salpatuuli-osuuskunta-parkano/C7SNBE?i=0