Varastotyöntekijä Vaasaan, Vaasa, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Logentin Vaasan toimipisteelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen varastotyöntekijää lavatyöskentelyyn.

Logent on sopimuslogistiikan markkinajohtaja Pohjoismaissa. Omaamme laajan palveluvalikoiman ja luomme asiakkaillemme lisäarvoa kustannus- ja laatuparannuksilla. Vahvuutemme on osaamisemme ja kokemuksemme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjen laadukkaiden ja tehokkaiden logistiikkaratkaisujen suunnittelussa, toteuttamisessa ja toiminnassa. Tavoitteenamme on olla olemassa olevien ja uusien asiakkaiden luonnollinen kumppani päivittäisiin ja pitkäaikaisiin logistiikkatarpeisiin. Jokaisesta päätöksestä, jolla voidaan luoda kestävämpiä logistiikkaratkaisuja, tulee siksi tärkeä meille, asiakkaillemme ja muille sidosryhmille.

Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti varastolle ympäri maailmaa saapuvien lavojen purkaminen paremmin varastoitavaan ja lähetettävään muotoon, lavojen vaihtaminen standardien mukaiseksi, kauluksien purkaminen lavoilta, sekä tuotteiden uudelleenjärjestäminen uusille lavoille. Lisäksi työtehtävät voivat pitää sisällään mm. SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä sekä muita yleisiä varastotehtäviä.

Tulet työskentelemään osana tiimiä, joten toivomme sinun olevan todellinen joukkuepelaaja. Sinun ei tarvitse olla vielä ammattilainen, tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tehtävä on fyysisesti raskas, joten toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuusmyönteistä ajattelutapaa. Työskentely tapahtuu paikoitellen kiireisessä työympäristössä, joten omaathan tarkan ja huolellisen työskentelytavan sekä hyvät tiimityötaidot. Tärkeintä on oma-aloitteinen ja reipas ote työhön sekä hyvä ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimme tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta koeajan jälkeen on mahdollisuus työllistyä Logentille vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kokoaikainen työ ja töitä tehdään arkisin aamuvuorossa klo 7-17 välillä 40 h/vko. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES mukaan.

Tule mukaan osaksi Logentia!
Hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Voit liittää mukaan myös CV:n mieluiten pdf-muodossa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Heidi Holkko / 050 408 1653 / heidi.holkko@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1322511