Inva/Taksinkuljettaja, MVtaksi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MV-Taksi Oy on 2013 perustettu kasvava kuljetusalan yritys, joka on erikoistunut henkilökuljetuksiin Varsinais-Suomessa. Olemme vuosien saatossa kasvaneet yhden auton yrityksestä yli kahdenkymmenen ajoneuvon taksialan ammattilaisiksi.
Toimimme Menevä tilausvälitysyhtiön alaisuudessa ja sitä kautta meille ohjautuu niin Kela-, yritys-, ja kuluttajakyydit.
Haluatko olla eturintamassa valtaamassa Varsinais-Suomen taksikuljetukset?

Haemme mahtavaan joukkoomme taksinkuljettajia sinulle sopivimpaan vuoroon sekä sinulle sopivaan autoon. Tarjolla on vuoroja niin henkilö- kuin inva-autoissa.

Maailma avautuu usean korona vuoden jälkeen vihdoinkin!
Tule mukaan rakentamaan siitä entistä parempi ja tienaamaan samalla ! Kuukausi kuukaudelta ilta ja vk-loppu ajomme ovat vain kasvaneet ja haluamme tarjota laadukasta palvelua nykyisille asiakkaillemme mutta havittelemme myös kasvua joten lisäämme autoja ja kuljettajia tarpeeseen !

Hiomme kuljettajat tehokkaiksi timanteiksi sekä perehdytämme niin uusista kuin kokeneistakin kuljettajista sinulle sopivan vuoron todellisiksi ammattilaisiksi!

Mikäli koet olevasi oma-aloitteinen, turvallinen kuljettaja ja ennen kaikkea asiakaspalveluhenkinen, niin tehtävä on sinulle juuri se oikea!
Vaatimuksena on kiinnostus laadukkaaseen asiakaspalvelutyöhön ja kiinnostus taksialaa kohtaan. Älypuhelinten ja muiden teknisten laitteiden sujuva hallinta on myös etu.

Taksinkuljettajan lupa ei ole välttämätön. Annamme koulutuksen, jonka avulla pystyt suorittamaan luvan. Perehdytämme ja koulutamme kuljettajat kalustoon ja laitteisiin asianmukaisesti.

Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla niin kerron lisää!

Jesse Backman
+ 3584577503231
jesse@transedu.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jesse@transedu.fi