Ravintolatyöntekijä, Kaskimax Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ravintolatyöntekijöitä baarityöhön Bar Toimistoon sekä Bar Koivuun.

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä ja pitää sisällään anniskelua ja tarjoilua, pubiruuan valmistusta (pizzat, wingsit, hampurilaiset) sekä ravintolan päivittäistä ylläpitoa (siivous, tukkukuormien purku yms). Osa työntekijöistämme toimii myös karaokevetäjinä ravintoloissamme.

Ravintolamme ovat auki kattavasti aamusta aina yön tunneille, joten työtä tehdään eri vuoroissa. Aamuvuoroissa keskitytään asiakaspalvelun ohella kiireellisempien tuntien ja viikonlopun esivalmisteluun tarvittavilta osin ja tällöin vuorossa työskennellään yksin. Iltavuoroissa työskennellään työparin kanssa tai tiimeissä kiireellisyydestä riippuen.

Aiempi ravintolatyökokemus sekä itsenäinen työote katsotaan eduksi, mutta saat meiltä kattavan perehdytyksen työhön aloittaessasi. Vaadimme sinulta anniskelu- ja hygieniapassit sekä reippaan työskentelyasenteen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työtä tarjolla sekä ekstraajille että vakituisille työntekijöille.

Älä epäröi olla meihin yhteydessä, mikäli haluat kuulla lisää työpaikkamahdollisuuksistamme.

Lähetä avoin työhakemuksesi osoitteeseen joonas.holm@windowslive.com cv:si kera. Olemme puhelimitse yhteydessä kaikkiin haastateltaviin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:joonas.holm@windowslive.com