Lounaskokki Saariselälle, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Monipuolisesti palveleva huoltoasema
Neste Saariselkä

Ympäri vuoden avoinna oleva liikenneasemamme toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset matkalaiset. Sekä muualta tulleet että paikalliset löytävät meiltä kaiken tarvitsemansa - ja hiukan ylimääräistä.

Polttoaineiden ohella valikoimassamme on esimerkiksi autotarvikkeita, voiteluaineita ja nestekaasua. Ja löytyypä sisältä myös pienimuotoinen minimarket. Nälkäisille on tarjolla monenlaista ruokaa ja oman leipomon tuoreita tuotteita.

Talvisin vuokraamme moottorikelkkoja ja järjestämme moottorikelkkasafareja. Kesällä taas asuntovaunupaikkamme ovat karavaanareiden aktiivikäytössä. Lisäksi tarjoamme alueellamme maarakentamisen asiantuntijapalveluita.

Sijaitsemme Saariselän matkailualueen ydinkeskustan kupeessa, Nelostien varrella. Ivalon keskustaan matkaa kertyy 29 kilometriä. Meiltä saat aina ystävällistä palvelua henkilökunnalta, joka tietää matkailijoiden tarpeet ja tuntee seudun!

Saariselkä kutsuu NYT!
Etsimme nyt Saariselän Nesteelle lounas-kokkia! Täällä pääset tekemään monenlaista, joten mikään päivä ei näytä samanlaiselta. Työporukkakin on sen verran timanttinen ja ilmapiiri on loistava, että työpaikallakaan ei tylsää hetkeä ehdi tulemaan.

Työt tehdään huoltoasemaalla 6-22 välillä ma-su, lounas on katettuna ma-pe klo 11-15.

Neste Saariselkä on valmis halutesassi myös ottamaan sinut suoraan heidän kirjoilleen määrä-aikaiseen työsuhteeseen Syyskuun 2024 asti, ja jos sattuu käymään niin, että rakastut Lappiin niin he voivat myös työsuhteen muuttaa vakituiseksi, kunhan ensin näytät osaamisesi ja innostuksesi Lappiin.

Ketä etsimme?
Etsimämme kokenut lounaskokki ammattilainen, jolla on voimassa oleva hygieniapassi. Neste Saariselän rempseä porukka on valmis perehdyttämään joka ikisen oppimishaluisen ja hyvin motivoituneen uuden työntekijän muiden lukuisiin tehtäviin (leipomo, moottorikelkkavuokraus, kassa, tarjoilija, kokki).

Tämän työn mukana saat erittäin ainutlaatuisen tilaisuuden kokea aidon Lapin. Kausi työntekijöille on järjestetty asumismahdollisuus (n. 300?/kk vuokra).

Eli jos sinulta löytyy reipasta asennetta, alan koulusta ja kokemusta, suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, halua oppia, sekä halu kokea ainutlaatuinen talvi Lapissa, niin tämä on sinulle juuri oikea paikka!

Rohkeasti vain hakemusta sisään, jos sinua kiinnostaa yhtään työskentely ja eläminen Lapin ihmeellisessä maailmassa!
Muuta
Lisätietoja tehtävästä saat Sirpa Kilpeläiseltä numerosta +358 50 3384881 tai Melania Donzelliniltä numerosta +358 440450014.

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 05 5354344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme - me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/514935169