Automaatioinsinööri, liikkuvat työkoneet / Movell, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Movella tarjoaa tehokkaita, turvallisia ja luotettavia ratkaisuja raskaan lastin ja tavaroiden kuljettamiseen. Päätuotteitamme ovat erilaiset älykkäät perävaunut ja niihin liittyvät kuorma-alustat 50-240 tonnin kokoluokassa. Tuotteitamme hyödynnetään logistiikan tehostamiseen niin satamissa, logistiikkaterminaaleissa kuin useilla raskaanteollisuuden toimialoillakin. Yli kolmenkymmenen vuoden tuote- ja suunnitteluosaamisemme mahdollistaa ratkaisun löytämisen mitä erilaisimpiin asiakastarpeisiin. Olemme aina valmiit miettimään myös kokonaan uusia ratkaisuja. Suunnittelemme tuotteemme itse ja tuotteemme valmistetaan yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Suurin osa tuotteistamme päätyy vientiin ja päämarkkina-alueenamme on Keski-Eurooppa. Olemme kasvava yritys ja menestyksemme salaisuus on alan parhaat osaajat ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Lue meistä lisää ja tutustu tuotteisiimme: www.movella.fi

Oletko automaatio-/sähköjärjestelmien ammattilainen, joka on työskennellyt tai haluaa tulevaisuudessa työskennellä liikkuviin työkoneisiin liittyvien älykkäiden ratkaisujen parissa? Meillä on sinulle monipuolinen ja mielenkiintoinen rooli tarjolla Tampereella. Tule rakentamaan menestystä kanssamme ja vauhdittamaan suomalaisen osaamisen vientiä maailmalle!

Automaatioinsinööri, liikkuvat työkoneet

Tuotteemme sisältävät tyypillisesti erilaisia automaatio-, sähkö- ja hydrauliikkapohjaisia sekä CAN-väyläjärjestelmällä toteutettuja älykkäitä ratkaisuja. Älykkäät ratkaisumme mahdollistavat esimerkiksi perävaunun ohjauksen, nosto- ja kippaustoiminnot sekä useat turvallisuuteen liittyvät toteutukset hyvinkin erilaisiin asiakastarpeisiin soveltuen. Ratkaisumme kytkeytyvät myös vetolaitteiden järjestelmiin, joiden avulla kuljettaja voi ohjata perävaunun toimintoja. Älykkäimmät ratkaisumme mahdollistavat etävalvontajärjestelmät, joiden avulla on mahdollista tarkkailla perävaunun käyttöä paikasta riippumatta. Tulevaisuuden visiona voi olla myös itseohjautuvat perävaunut.

Automaatioinsinöörin roolissa tulet työskentelemään tuotekehitysosastollamme edellä mainittujen älykkäiden perävaunuratkaisujen parissa niin asiakasprojekteihin kuin niiden kehittämiseenkin liittyen. Huolehditte yhdessä kollegasi kanssa automaatio-, sähkö- ja hydrauliikkakokonaisuudesta, jolla vastaamme edelläkävijän otteella asiakkaidemme nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Olemme tiivis ja ketterästi toimiva organisaatio, jossa teemme aktiivista sidosryhmäyhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten kumppaniemme kanssa. Tehtävään sisältyy noin 30 matkapäivää vuodessa (pääosin ulkomailla).

Arjen työtehtäviäsi ovat:
- Automaatio-, sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmäkokonaisuuden sekä niihin liittyvien toiminnallisuuksien määrittely yhteistyössä myynnin kanssa
- Sähkö-, hydrauliikka- ja voitelukaavioiden piirtäminen
- Komponenttivaihtoehtojen kartoittaminen ja valinta
- Automaation parametrisointi ja tarvittaessa ohjelmistomuutosten tekeminen
- Perävaunun liityntävaatimusten määrittely ja toimittaminen vetolaitetoimittajalle
- Yhteistyö mekaniikkasuunnittelun kanssa automaatio-, sähkö- ja hydrauliikkakomponenttien sijoittelusta perävaunun rakenteisiin
- Asennusten ja testauksen tukeminen
- Tarvittaessa käyttöönottoihin ja käyttäjäkoulutuksiin osallistuminen
- Projektiin liittyvien suunnitelmien dokumentointi
- Häiriöiden diagnosointi, vianmääritys ja korjaustoimenpiteiden suunnittelu sekä toimeenpano
- Järjestelmäkokonaisuuden tuotekehitykseen osallistuminen, alan uusien innovaatioiden ja kehityksen seuranta sekä uusien innovaation tuominen osaksi ratkaisua
- Aktiivinen sidosryhmäyhteistyö

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta automaatio/-sähköjärjestelmien suunnitteluun, toteutuksiin ja kehittämiseen soveltuvaa koulutusta (DI / Ins.) ja sellaista aiempaa työkokemusta, jonka avulla pystyt nopeasti omaksumaan ratkaisumme ja tuomaan lisäarvoa niiden suunnittelussa ja kehityksessä. Arvostamme kokemusta CAN-väyläjärjestelmistä. Mahdollinen aiempi kokemuksesi liikkuvista työkoneista, sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemus ja sähkösuunnitteluohjelmiston (Eplan) hallinta luetaan eduksesi. Suunnittelu- ja projektitehtävien ohella sinulle on luontaista työskennellä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä sinulla tulee olla kyky työskennellä järjestelmällisesti ja tehokkaasti erilaisten projektien parissa, pitäen samalla huolta siitä, että kaikki tarvittavat asiat tulevat huomioitua ja tehtyä. Tartut työtehtäviisi proaktiivisesti ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet aktiivinen työyhteisömme jäsen ja hyvällä tiimihengellä autamme toisiamme menestymään tehtävissämme. Seuraat teknisen alan kehitystä ja tarjoat aktiivisesti kehitysideoita liiketoimintamme tueksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisesti arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Etuja, joita tarjoamme työntekijöillemme:
- Perustasoa kattavamman työterveyshuollon
- Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun
- Joustavan lähi- ja etätyön yhdistelmän

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae tehtävään Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/automation-engineer-liikkuvat-tyokoneet/