Farmaseutti, Farmastic Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä farmasian alan ammattilainen!

Haemme kehittyvään ja kasvavaan joukkoomme kokoaikaista ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Helsinkiin hoitamaan Uudenmaan aluetta.

Aluepäällikön tehtävässä pääset kehittämään jo olemassa olevia asiakkuuksia ja hoitamaan myös alueesi uusia asiakkuuksia. Tulet tehtävässä toimimaan alueesi henkilökunnan esihenkilönä.

Vaatimuksena on farmaseutin tutkinto, mutta proviisorin tai vuoden 2024 aikana farmaseutin oikeudet saavat opiskelijat huomioidaan työpaikan valinnassa myös. Tehtävässä pärjäät, jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, osaat organisoida työtäsi ja olet kehityshaluinen. Lisäksi valinnassa eduksi katsotaan muun muassa apteekkialan tuntemus sekä mahdollisuus liikkua alueesi sisällä. Tulemme antamaan sinulle myös kattavan perehdytyksen toimenkuvaasi, jotta sinun on helppo tulla osaksi mahtavaa tiimiämme.

Mikä Farmastic?

Olemme vuonna 2014 perustettu farmaseuttinen henkilöstöpalvelu, joka on saavuttanut erinomaista jälkeä apteekkimaailmassa. Meillä on laaja asiakasverkosto ympäri Suomea ja toimimme yhteistyökumppanina niin pienille kuin suurillekin apteekeille sekä lääkeyrityksille. Tarjoamme työntekijöillemme aina tilaisuuden tullen myös muita alan työtehtäviä.

Miksi Farmastic?

-Meillä esihenkilöt ovat työntekijää lähellä ja räätälöivät työn aina henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti juuri sinua varten.
-Tarjoamme joustavan työympäristön, jossa esihenkilöstö on helposti tavoitettavissa ja asioista sopiminen helppoa.
-Meillä saat mahdollisuuden vaikuttaa työskentelypaikkoihisi: halutessasi pääset tutustumaan laajasti erilaisiin työyhteisöihin ja saat nopeasti kattavan kuvan alasta.
-Tarjoamme reilun palkkauksen sekä kilometrikorvaukset.
-Meillä on käytössä Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut (max 400 €/vuosi) sekä yksityinen työterveyshuolto Aavassa.
-Järjestämme henkilöstöllemme säännöllisesti koulutuksia ja tarjoamme tukea oman osaamisen kehittämiseen.
-Pääset tapaamaan ja verkostoitumaan muiden Farmasticlaisten kanssa sekä alueellisesti että koko henkilöstön kesken.

Otteita 1/2024 toteutetusta työtyytyväisyyskyselystä:

"Työssäni motivoi kivat esihenkilöt ja johto sekä kivat asiakasapteekit. Tuntuu, että Farmasticilla on myös hyvä maine asiakasapteekeissa"
"Viihtymiseeni vaikuttaa hyvät työolot, helposti lähestyttävät esimiehet, joustavuus ja yhteiset tapahtumat ja koulutukset"

Haethan paikkaa viimeistään 31.5.2024 mennessä palkkatoiveesi ilmoittaen osoitteeseen mikko.kankkunen@farmastic.fi.

Työpaikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ystävällisin terveisin,

Mikko Kankkunen
Toimitusjohtaja
Farmastic Oy
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.farmastic.fi/tyontekijoille#2